Z podsvetia 13/2005

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA ŽELEZNIČIARSKEJ ULICI pri vchode do domu požiadal neznámy muž pod zámienkou návštevy suseda 76-ročnú pani Júliu, aby ho vpustila do vchodu. Na schodisku jej chcel vytrhnúť z ruky nákup. Pri zápase o tašku muž začal pani Júliu ťahať po schodoch, pričom spadla. Pád jej spôsobil otras mozgu a zlomeninu zápästia. V nemocnici sa okrem zranení spamätáva aj zo psychickej traumy, ktorú jej neznámy muž spôsobil.

NA LAURINSKEJ ULICI ohrozoval nožom 48-ročný Marián V. o rok staršieho Pavla Z. z Plaveckého Štvrtka, ktorý za ním prišiel po peniaze za vykonanú prácu. Vyšetrovateľ Mariána V. obvinil z činu násilia proti skupine obyvateľstva a jednotlivcovi.

NA NÁMESTÍ SLOBODY neznámy páchateľ násilne vnikol do sídla firmy a odcudzil 20 notebookov. Firme spôsobil škodu 800-tisíc korún.

NA ŽABOTOVEJ ULICI sa v Eden Pube strhla bitka medzi tromi mužmi. 34-ročný Peter a 20-ročný Tomáš, obaja z Partizánskeho, sa pustili do 48-ročného Miloša z Pezinka. Pred tým, ako skončili na polícii, bol pán Miloš prevezený do nemocnice na ošetrenie.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI hliadka polície kontrolovala dvoch mužov. Obaja, 25-ročný František R. z okresu Dunajská Streda a 19-ročný Ján Š. z Bratislavy, dobrovoľne odovzdali po jednom kuse papierovej skladačky s obsahom hnedého prášku. Muži skončili na polícii a vzorky skladačiek boli zaslané na expertízu.

NA WOLKROVEJ ULICI neznámy páchateľ prepadol 18-ročnú Dianu. Pribehol k nej a udrel ju rukou do tváre, pričom jej vytrhol mobilný telefón. Kým sa Diana spamätala, mladý muž ušiel.

NA AZOVSKEJ ULICI neznámy muž prepadol 82-ročnú pani Annu. Začal jej trhať tašku, následkom čoho spadla na zem. Pri páde jej vykĺzli aj osobné veci, ktorých sa útočník okamžite zmocnil a utekal z miesta činu. Pani Anna prišla o občiansky preukaz a 700 korún. Zranenia síce neutrpela, ale pocit bezpečia jej nikto tak skoro nevráti.

NA SLOVNAFTSKEJ ULICI na parkovisku kamiónov 37-ročný Dušan, 29-ročný Marek a 22-ročná Nataša lúpežne prepadli chorvátskeho vodiča kamiónu. Vodičovi odcudzili tašku, tenisky, kanister na vodu a 100 eur. Vyšetrovateľ voči nim vzniesol obvinenie z trestného činu lúpeže so spolupáchateľstvom. Hrozí im trest odňatia slobody od dvoch do desať rokov.

Páčil sa vám článok?