Z podsvetia 12/2005

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA ZÁVODNEJ ULICI pri záhradkárskej oblasti našli náhodní okoloidúci telo ženy. Mŕtva ležala vo vysokej tráve prikrytá šatami, na krku mala podliatiny. Kriminalisti zistili jej totožnosť, išlo o 24-ročnú dievčinu z Vrakune. Výsledky súdnej pitvy predbežne potvrdili smrť udusením.

NA ŠEVČENKOVEJ ULICI policajti pri výkone služby kontrolovali 23-ročného Romana. U mladého muža našli 23 vrecúšok sušenej rastliny, údajne marihuany. Roman skončil na polícii. Obsah vrecúšok zaslali na expertízu.

NA KOPČIANSKEJ ULICI vo vestibule domu zasahovali petržalskí policajti. Došlo tam k bitke. 31-ročný Štefan a o dva roky mladší Tomáš napadli 25-ročného Jaroslava. Ten skončil so zranením hlavy, ktoré si vyžiada sedemdňovú liečbu. Útočníkov zadržala policajná hliadka. Pri predvádzaní sa Štefan začal brániť a policajta kopol. Teraz je obvinený z trestného činu útoku na verejného činiteľa a v týchto dňoch ho umiestnili do väzby.

NA NOBELOVOM NÁMESTÍ v predajni potravín bodli nožom 34-ročného Attilu. Privolaní policajti podľa popisu svedkov obďaleč zadržali troch jeho spoločníkov, mužov, 31-ročného Kolomana, 28-ročného Otakara a 64-ročného Alojza. Pravdepodobne všetci štyria spolu popíjali, až došlo ku konfliktu medzi Attilom a Kolomanom. Ten vraj vytiahol lovecký nôž s deväťcentimetrovou čepeľou dlhou Attilu trikrát bodol. K zranenému ihneď prišli záchranári, ktorí ho previezli do nemocnice. Jeho zranenia na pravom predlaktí, ramene a v oblasti brucha si vyžiadali hospitalizáciu. Okolnosti incidentu vyšetruje petržalská polícia ako trestný čin ublíženia na zdraví.

NA ŠKOLSKEJ ULICI došlo k vlámaniu do motorového vozidla Peugeot 206. Policajná hliadka podľa popisu oznamovateľa vlámania zadržala na Záhradníckej ulici 33-ročného Romana K. z Bratislavy a 21-ročnú Katarínu K. zo Zlatých Moraviec. Obaja skončili na polícii, kde boli vypočutí a ku skutku sa priznali.

NA KARLOVESKEJ ULICI 23-ročný Michal počas kontroly napadol policajta a spôsobil mu poranenia s dĺžkou liečenia 7 dní bez práceneschopnosti. Teraz čelí obvineniu z trestného činu útoku na verejného činiteľa.

NA TRNAVSKOM MÝTE pred Istropolisom 15-ročný Ivan a o rok starší Adrián pristúpili k 17-ročnému Miroslavovi. Chceli od neho hodinky, mobilný telefón alebo čokoľvek cenné. Vyhrážali sa mu, že ak niečo zamlčal, kopance ho neminú. Nakoniec im postačilo 620 korún, ktoré mal v peňaženke. Policajti ich zadržali a vyšetrovateľ ich obvinil z lúpeže.

Páčil sa vám článok?