Z podsvetia 11/2004

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA FAJNOROVOM NÁBREŽÍ našiel náhodný okoloidúci pri kontajneroch dve igelitové tašky s výbušninami a ďalšími komponentmi. Išlo o 1400 gramov výbušniny Permonex 19 československého a Pentrit juhoslovanského pôvodu. Podľa pyrotechnikov nebolo možné odpálenie týchto výbušnín na diaľku.

NA RADLINSKÉHO ULICI zasahovali policajti po oznámení, že neznámy muž sa vlámal do objektu daňového úradu. Neďaleko od miesta na Mýtnej ulici zadržali policajti 25-ročného Ervína. Je obvinený z trestného činu pokusu krádeže vlámaním a bol umiestnený do policajnej cely s návrhom na vzatie do väzby.

NA LEGIONÁRSKEJ ULICI v jednom z bytov príslušníci Národnej protidrogovej jednotky zadržali šéfa jednej z dílerských buniek - 33-ročného Romana H. Zadržaný muž v byte pripravoval drogy, ktoré vozil do iného bytu na Belopotockého ulici. V oboch bytoch našli policajti okrem pervitínu a heroínu v hodnote 230 000 korún aj váhy a ďalšie pomôcky pre narkomanov. Drogy na Belopotockého predávali dve 28-ročné ženy Slávka I. a Michaela G. Policajti na Belopotockého zadržali aj 19 narkomanov, z toho bolo 15 žien, väčšinou prostitútok.

Páčil sa vám článok?