Z podsvetia 10/2004

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA SUCHOM MÝTE na zastávke MHD o polnoci došlo k vražde. Obeťou je 23-ročný Miroslav z Bratislavy. Jeho smrť zapríčinilo vykrvácanie z bodných rán. Vďaka výpovediam svedkov a intenzívnej práci bratislavských policajtov a vyšetrovateľov bol o pár hodín zadržaný a neskôr z vraždy obvinený 58-ročný Peter F. Občana SR s trvalým pobytom v štáte Izrael umiestnili v policajnej cele s návrhom na vzatie do väzby. Títo dvaja muži sa nepoznali. Ku skutku došlo po konflikte, ktorý vyústil použitím zbrane. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

NA KRÍŽNEJ ULICI v predajni potravín došlo k lúpežnému prepadnutiu so zbraňou. Duchaprítomná predavačka začala na útočníkov tak kričať, až upustili od svojho konania a odišli z predajne bez lupu. V súčasnosti je jeden z nich, 23-ročný Matej obvinený z trestného činu lúpeže s návrhom na vzatie do väzby. Preveruje sa tiež jeho podiel na inej závažnej trestnej činnosti.

NA VARŠAVSKEJ ULICI za bieleho poludní prepadol neznámy páchateľ maloletého, ani nie 15-ročného Patrika, ktorý prechádzal parkom. Pod hrozbou noža si vzal mobilný telefón. Páchateľovi za takéto konanie hrozí trest odňatia slobody od dvoch do desiatich rokov.

NA RAČIANSKEJ ULICI pred samoobslužnou reštauráciou lúpežne prepadli 55-ročného taxikára. Stál na stanovišti taxíkov a skupina mladých mužov mu začala búchať po aute. Vystúpil, lebo išiel brániť svoj majetok, a fyzicky ho napadli. Privolaní policajti dostali hodnoverné popisy osôb a v krátkom čase zadržali troch mužov, ktorí taxikárovi spôsobili zranenia s liečením 4-6 týždňov, odcudzili finančnú hotovosť a hodinky a poškodili vozidlo. Zdeněk (22), Michal (23) a Milan (24) čelia obvineniu z trestného činu lúpeže spolupáchateľstvom.

Páčil sa vám článok?