Z podsvetia 23/2005

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA PANÓNSKEJ ULICI sa 31-ročný Viktor a 26-ročný Andrej v hypermarkete v oddelení elektro vlámali do sklenenej skrinky a odcudzili odtiaľ štyri mobilné telefóny. Policajti ich predviedli a vyšetrovateľ ich obvinil z trestného činu krádeže.

NA ROŽŇAVSKEJ ULICI zhorelo vozidlo značky BMW. Vyšetrovateľ príčin požiarov skonštatoval, že oheň bol založený úmyselne. Majiteľovi vznikla škoda vo výške 270-tisíc korún.

NA ROŽŇAVSKEJ ULICI horelo v bare. Podľa vyjadrenia zisťovateľa príčin požiarov bol požiar založený úmyselne neznámou látkou. Pri požiari bola poškodená terasa a chladiarenská technika. Predbežná škoda bola vyčíslená na 250-tisíc korún, nikto nebol zranený. Neznámemu páchateľovi hrozí trest za poškodzovanie cudzej veci.

NA MUŠKÁTOVEJ ULICI na ihrisku dvaja neznámi páchatelia od 13-ročného chlapca najprv žiadali cigarety, keďže ich nemal, chceli potom mobilný telefón. Ten im zo strachu dal. Chlapec neutrpel žiadne zranenia. Prípad preverujú kriminalisti.

NA ULICI PLANÉT ráno horelo motorové vozidlo Renault Scenic. Požiar založil neznámy páchateľ úmyselne. Na vozidle vznikla škoda 300-tisíc korún. Po páchateľovi polícia pátra.

NA VAJNORSKEJ ULICI v podzemných garážach nákupného centra Polus City Center sa do batožinového priestoru vozidla Audi vlámal neznámy páchateľ. Zlodej si odniesol čiernu koženú tašku. S taškou odcudzil aj zbraň so zásobníkom a piatimi nábojmi, 5000 slovenských korún, mobilný telefón, notebook a osobné doklady. Zbraň mal jej 31-ročný majiteľ v legálnej držbe. Odcudzené veci si cení na 150-tisíc korún. Neznámemu páchateľovi hrozí trest za trestné činy nedovoleného ozbrojovania a krádeže.

NA SMREČIANSKEJ ULICI policajti sledovali vozidlo Ford Probe. Keď vodič auta spozoroval, že ho prenasledujú policajti, na Šancovej ulici vystúpil z auta a snažil sa odísť. Pri vozidle vodiča, 22-ročného Filipa, zadržali a predviedli na policajné oddelenie. Ukázalo sa, že po vozidle bolo vyhlásené pátranie. Odcudzené auto vrátia majiteľovi.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI policajná hliadka kontrolovala 28-ročného Pavla zo Stupavy. Našli sa uňho štyri skladačky s hnedým práškom. Odkiaľ ich získal, vysvetľoval na policajnom oddelení vo Vrakuni, kam ho predviedli. Podľa jeho slov si ich kúpil od neznámej osoby za 1000 korún.

Páčil sa vám článok?