Z podsvetia 08/2006

6.10.2006
Páčil sa vám článok?

NA KRIŽOVATKE ULÍC RIAZANSKÁ - KUKUČÍNOVA neznámy páchateľ odcudzil 11-ročnému chlapcovi mobilný telefón. Najprv sa ho opýtal, koľko je hodín, potom ho zhodil na zem a pýtal si od neho mobil. Páchateľ ušiel aj s mobilom za 6200 korún.

NA VAJNORSKEJ ULICI v obchodnom dome neznámy páchateľ odcudzil 14-ročnej dievčine mobilný telefón. Priskočil k nej, pravú ruku jej vykrútil za chrbát a z predného vrecka bundy jej zobral mobil v hodnote asi 6000 korún. Zranená, našťastie, nebola.

NA ULICI KRÁĽOVSKÉ ÚDOLIE neznámy páchateľ násilím vnikol do rodinného domu. Odcudzil 600-tisíc korún, šperky v hodnote asi dva milióny a elektroniku v hodnote asi 400-tisíc korún. Majiteľke domu spôsobil škodu vo výške asi troch miliónov korún. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestné činy porušovanie domovej slobody v súbehu s krádežou.

NA MICKIEWICZOVEJ ULICI spred nemocnice neznámy páchateľ odcuzil vozidlo Škoda Octavia. V budove nemocnice predtým majiteľovi z vrecka kabáta vzal kľúč od vozidla. Pri prehľadávaní okolia policajná hliadka našla automobil zaparkovaný na Ulici 29. augusta. Páchateľ z vozidla odcudzil autorádio a okuliare, čím majiteľovi spôsobil škodu vo výške 27-tisíc korún.

NA VÍŤAZNEJ ULICI sa 30-ročný Martin vlámal do domu, majiteľ domu ho zadržal i s vecami, ktoré mal pripravené na odcudzenie a privolal policajnú hliadku. Vyšetrovateľ Martina obvinil z pokusu krádeže vlámaním v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a umiestnil ho v cele.

NA CESTE NA SENEC pred hypermarketom 20-ročný René sotil 52-ročnú ženu na zem. Z ruky jej vytrhol kabelku, kde okrem osobných dokladov a kreditných kariet mala i finančnú hotovosť vo výške 1000 korún. Zranenie neutrpela. René čelí obvineniu pre trestný čin lúpeže.

NA BULHARSKEJ ULICI našla pracovníčka personálu hotela v jednej z hotelových izieb mŕtveho 76-ročného muža. Privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie. Ako pravdepodobnú príčinu smrti určil bodné poranenie hrudníka. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin zabitia.

NA NEJEDLÉHO ULICI neznámy páchateľ odcudzil 15-ročnému chlapcovi mobilný telefón a tenisky. Ohrozoval ho nožom, päsťou ho udrel do tváre a prikázal mu vydať veci. Chlapec nebol zranený, vznikla mu škoda ua 8950 korún.

Páčil sa vám článok?