Na Páričkovej popoludní horeli ďalšie autá

25.6.2010
0
Páčil sa vám článok?

Na Páričkovej ulici, neďaleko bratislavskej autobusovej stanice, opäť zhorelo luxusné auto. Rovnako ako 8. apríla 2010, aj v tomto prípade zrejme niekto úmyselne podpálil auto Hyundai Santa Fé.

Okolnosti dnešného požiaru, ktorý sa na Páričkovej stal poobede, polícia vyšetruje, agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vozidlo zhorelo do tla. Požiarom sa poškodili vedľa zaparkované Opel Astra a Volkswagen Golf. Výšku škody na všetkých troch autách vyčíslia dodatočne. "Zisťujú sa všetky okolnosti súvisiace s požiarom," informovala Tatiana Kurucová. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci a po páchateľovi intenzívne pátra.

Na Páričkovej ulici v Bratislave zhorelo rovnaké auto - Hyundai Santa Fé 8. apríla popoludní. Polícia informovala, že auto niekto podpálil úmyselne. Auto na Páričkovej horelo aj 2. apríla. Nadránom tu vtedy zhorel Mercedes. Požiar bol i v tomto prípade zrejme založený úmyselne.

Len o pár ulíc ďalej, na Košickej ulici, zhorelo v noci z 3. na 4. marca auto riaditeľovi úradu Bratislavského samosprávneho kraja Bystríkovi Žákovi. Podľa informácií hovorcu bratislavskej polície Františka Peczára sa vtedy od horiaceho VW Passat plamene rozšírili aj na vedľa stojacu Octaviu Combi. Škody na autách odhadli na 30-tisíc eur.

(sita)

Páčil sa vám článok?