Polícia má podozrivého z vraždy Nemca

14.1.2009
0
Páčil sa vám článok?

Polícia obvinila z vraždy nemeckého podnikateľa Alexandra Neumanna († 49), ktorého v pondelok našiel v byte jeho kamarát, Mateja S. (22) z Bratislavy.

Média o tom dnes informovala riaditeľka Odboru justičnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Martina Móricová. O tom, že zrejme ide o skutočného páchateľa, podľa polície svedčí to, že Matej S. sám ukázal miesto, kde sa zbavil vecí, ktoré súviseli s vraždou.

Nemec zomrel na následky bodných poranení do hrudníka a srdca. Ako Móricová ďalej informovala, páchateľ muža osemkrát bodol do hrudníka, krku a hlavy. K motívu vraždy ani k vzťahu obvineného s mŕtvym mužom sa Móricová pre prebiehajúce vyšetrovanie nechcela vyjadrovať.

Ako ďalej dodala, polícia na mieste činu nenašla vražednú zbraň. Rozbehla preto rozsiahle vyšetrovanie v byte aj širšom okolí na Matejkovej ulici v Bratislave. „Vo vzdialenosti asi 100 metrov od domu č. 11 sme pri kontajneroch našli zbalený nôž v krvavom tričku, ktorým bol Nemec zavraždený,“ povedala Móricová.

„Na základe rozsiahlych obhliadok a výsluchov osôb, ktoré mali nejaký vzťah so zavraždeným, sme po necelých 14 hodinách vypátrali osobu podozrivú z trestného činu,“ dodala.

(sita)

Páčil sa vám článok?