V prístave horí motorová nákladná loď Liptov

12.9.2008
0
Páčil sa vám článok?

V prístave v lokalite Malé Pálenisko v bratislavskom Ružinove horí motorová nákladná loď Liptov. Zadymené priestory zasahujúci hasiči odvetrali, požiar sa im už podarilo lokalizovať.

Na mieste v súčasnosti zasahujú tri cisternové automobilové striekačky, kombinovaný hasiaci automobil a hasičská sanitka.

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy Silvia Jančovičová, pri požiari sa nikto nezranil. Škody zatiaľ známe nie sú, príčinu vzniku požiaru vyšetrujú.

AKTUALIZOVANÉ (12.9.2008, 15:45): Dnešný ranný požiar motorovej lode v bratislavskom Prievoze - Malé Pálenisko Hasičský a záchranný útvar (HaZZ) Bratislavy zlikvidoval.

Na miesto udalosti boli vyslané sily a prostriedky - sanitný  automobil hasičskej a záchrannej služby, tri cisternové automobilové  striekačky a kombinovaný hasiaci automobil. Hasičské jednotky miesto najprv odvetrali, vykonali prieskum a začali hasiť.

Krátko pred deviatou hodinou požiar lokalizovali a hasičské jednotky sa podľa rozhodnutia veliteľa zásahu postupne stiahli na svoju základňu. Požiar si nevyžiadal žiadnych zranených, len materiálne škody. Ich výška aj vznik požiaru je v štádiu vyšetrovania. Informácie pre TASR poskytla hovorkyňa HaZZ Silvia Jančovičová.

(sita, tasr)

Páčil sa vám článok?