Pri požiari pri Avione boli zranení dvaja ľudia

31.8.2008
0
Páčil sa vám článok?

Pri ružinovskom nákupnom centre Avion začali v podvečer horieť nádrže s olejom. Bratislavským hasičom sa požiar oleja v priestoroch firmy pri nákupnom centre podarilo lokalizovať okolo 19:00 h.

Agentúre SITA to potvrdil dispečer Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Pri požiari sa zranili dvaja ľudia, ktorých okamžite previezli s popáleninami do nemocnice. Hasiči sú ešte stále na mieste, presné príčiny požiaru ešte nie sú známe.

AKTUALIZOVANÉ (31.8.2008, 21:20): Popoludňajší požiar oleja v autoservise neďaleko bratislavského nákupného centra Avion v Ružinove sa podarilo hasičom dnes krátko po 19:00 h uhasiť. Na mieste zasahovalo šesť hasičských vozidiel a 22 hasičov. Nehoda si vyžiadala dve zranenia, jedna osoba sa zranila ťažko - utrpela popáleniny. Druhá osoba sa zranila ľahko, tá sa nadýchala splodín horenia. Požiar poškodil aj jedno vozidlo značky Škoda 120. Príčiny požiaru sa vyšetrujú. Výška škôd zatiaľ nie je vyčíslená. Informovala dispečerka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

(sita)

Páčil sa vám článok?