Vojna v podsvetí pokračuje

10.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Vyrovnávanie účtov v bratislavskom podsvetí pokračuje. Po júlovej vražde Jána Takáča prišiel o život ďalší muž, ktorý sa údajne pohyboval v podsvetí - 46-ročný Jozef S.

Zastrelil ho zatiaľ neznámy páchateľ 18. septembra v Senci na Slnečných jazerách - sever pri strednej bráne. Jeho telo našli v jarku a zastrelili ho pravdepodobne ráno. Jozef S., ktorý neďaleko miesta vraždy má rodinný dom, sa bol ráno bicyklovať aj so psom. Jozef S. patril k skupine takáčovcov. Zavraždili ho krátko po vražde Jána Takáča, ktorého doteraz neznámy páchateľ rozstrieľal v jeho mercedese 30. júla na bratislavských Kramároch.

Jozefovi S. okrem spoločnosti El Dorado Plus patrila aj reštaurácia Jadran v bratislavskom Ružinove. Do nej v marci 2001 chcel istý Srb hodiť ručný vojenský granát. Granát mu však ešte predtým, než ho stihol odhodiť, vybuchol v rukách a zabil ho. Krátko predtým komando viacerých mužov vtrhlo do malých barov v nákupnom stredisku Jadran a bejzbalovými palicami ich zničilo. Väčšinou albánski majitelia týchto podnikov obvinili z tohto útoku práve Jozefa S. Stíhaný však za tieto výtržnosti nikdy nebol.

Jozef S. figuruje v obchodnom registri v 25 spoločnostiach, ktoré sa zaoberajú celou škálou podnikateľských aktivít, od prevádzkovania hazardných hier, cez pohostinské služby až po rôzne poradenstvá.

(ver, sita)
Páčil sa vám článok?