Polícia opäť kontroluje vjazd do lesoparku

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Niektorí vodiči naďalej porušujú zákaz vjazdu do bratislavského lesoparku a jazdia po lese aj bez povolenia. Preto vjazd do lesoparku pravidelne kontroluje mestská i štátna polícia.

Len počas soboty a nedele 21. a 22. mája uložili policajti vodičom jazdiacim po území v správe Mestských lesov v Bratislave blokové pokuty vo výške 9000 korún. Kontroly porušovania zákazov vjazdu začali policajti vo zvýšenej miere vykonávať v minulom roku a tento trend bude pokračovať aj v tomto roku. „Chcel by som pri tejto príležitosti pochváliť bratislavskú verejnosť, pretože počet nedisciplinovaných vodičov na území Bratislavského lesoparku výrazne poklesol,“ povedal nám riaditeľ Mestských lesov v Bratislave Vladimír Kutka.

Ako pripomenul, povolenia na vjazd si vodiči môžu požičať na správe Mestských lesov so sídlom na Cesta Mládeže číslo 4, informácie môžu získať aj na telefónnom čísle 5479 3195, resp. webovej stránke www.ba-lesy.sk. „Vďaka tomuto systému môžeme potom ľudí informovať, či sa už v určitej lokalite koná nejaká akcia a prípadne im odporučiť iné piknikové miesta,“ konštatoval V. Kutka.

Páčil sa vám článok?