VIDEO: V bizarnom krátkom filme uvidíte, ako asi prebiehal predaj erotického salónu v Sade Janka Kráľa

16.8.2021

Zdroj: koláž abn - YouTube

Páčil sa vám článok?

Na portáli YouTube sa včera objavilo video s názvom Príbeh nehnuteľnosti - Sad Janka Kráľa, v ktorom sú pomerne bizarným spôsobom zachytené okolnosti pri predávaní bývalého erotického salónu Messalina Club. Na jar tohto roku sa objekt stal majetkom mesta Bratislava, ktoré aktuálne ponúka obyvateľom bývalé zariadenie "bordelu" vrátane postelí či zrkadiel "za odvoz"...

Video trvá vyše šesť minút a vôbec sa nedá označiť za nízkorozpočtové. Práve naopak. Obsahuje množstvo efektných záberov z dronu, uvidíte v ňom ženské postavy v historických kostýmoch, súboj rytierov v plnej zbroji alebo napríklad aj populárneho herca Petra Batthyányho, ktorý sa stal známym vďaka účinkovaniu v televíznych seriáloch Mafiáni či Profesionáli na JOJ-ke. Najlepšie urobíte, ak si najskôr celé dielo pozriete a vytvoríte si naň názor sami:

Z komentárov, ktoré sa objavili pod videom zdieľaným aj na známej sociálnej sieti Facebook je však zrejmé, že vyvolalo dosť protichodné reakcie a viacerí diskutujúci nielenže celkom dobre nechápali význam či zmysel tohto audiovizuálneho diela, ale ani čo si majú o ňom vlastne myslieť. "Týmto sa chcem ospravedlniť Matúšovi Vallovi, že som sa naozaj pár sekúnd bála, že tam nakoniec príde on," napísala do jednej z diskusií Diana.

​Bratislavské noviny sa skontaktovali s jedným z hlavným aktérov predaja predmetnej nehnuteľnosti v Sade Janka Kráľa - pánom Ladislavom Kolozsim zo spoločnosti Home Living, aby sa ho opýtali či išlo o istú formu propagácie ich realitnej kancelárie alebo za akým účelom videofilm vlastne vznikol. "My nie sme klasická realitná kancelária, ktorá sa venuje aj predaju jednoizbových bytov a podobne. Zaoberáme sa aj developerstvom a realizujeme veľké projekty pre samosprávy, akým bol napríklad aj predaj bývalého salónu v Sade Janka Kráľa mestu Bratislava. Už pri podpise kúpno-predajnej zmluvy sme primátora Matúša Valla informovali, že máme v pláne nakrútiť takéto video, takže o tom vopred vedel. Sme radi, že sa nám podarilo aspoň trošku prispieť k tomu, aby bol v Bratislave čistejší vzduch a urobiť niečo pozitívne pre jej obyvateľov. Aby mohli už v blízkej budúcnosti v objekte nájsť kultúrny zážitok či príjemné posedenie. A zároveň sme chceli ukázať aj ľuďom, ktorí vlastnia podobné typy nehnuteľností, že vždy existuje možnosť ako ich zmysluplne predať. To video je určené najmä pre túto cieľovú skupinu," objasnil nám L. Kolozsi. 

V súvislosti s budúcnosťou bývalého masážneho salónu v Sade Janka Kráľa zverejnil v piatok na sociálnej sieti video aj primátor Matúš Vallo:

(ars)    

Páčil sa vám článok?