Mladíkovi sa vo vlaku zapáčila dievčina, ktorú teraz hľadá prostredníctvom sociálnej siete - ako to dopadlo?

20.6.2021

Zdroj: koláž abn - FB ZSSK

Páčil sa vám článok?

Možno to poznáte aj vy. Počas cestovania vo vlaku, diaľkovom autobuse alebo aj v prostriedkoch MHD vám padne do oka osoba opačného pohlavia, ktorá sa vám veľmi páči, ale nemáte odvahu na to, aby ste ju oslovili či sa s ňou zoznámili. Presne toto včera zažil aj mladík, ktorému sa v rýchliku z Košíc do Bratislavy zapáčilo jedno dievča a rozhodol sa, že ho skúsi nájsť na sociálnej sieti.

"Zdravím, viem že to sa vôbec nepatrí ale neviem si už inak pomôcť. Dnes približne o 21:00 vlakom zo smeru KE do BA s dievčaťom, ktoré malo fialový macbook, iphone case a celkovo hrozne moc mala rada fialovú farbu a na moje prekvapenie štrikovala nejakú fialovú čiapku. Nie nerobím si srandu a nebol to žiadny sen, ale veľmi rád by som to dievča nejakým spôsobom kontaktoval, keďže som na to nemal courage priamo osobne na mieste. Vystupovala pravdepodobne na Hlavnej stanici o 21:50. Ak si to ty alebo túto osôbku poznáš, daj mi prosím vedieť, budem ti veľmi zaviazaný. Dík!" Napísal mladík s nickom Sanchez do skupiny, ktorá je prioritne venovaná cestovaniu v bratislavskej MHD. 

Aj keď väčšina diskutujúcich ľudí nedávala veľké šance tomu, že by takýmto spôsobom mohol dotyčnú dievčinu z vlaku nájsť a dostával rady typu, aby sa pri nasledujúcej ceste obliekol do niečoho fialového, ale hlavne ju nezabudol osloviť osobne, ak sa mu teda tak veľmi páči. "Keď si to prečíta jej frajer, tak možno aj ty budeš čoskoro fialový," zavtipkovala si Miša, kým Veronika napísala: "Milujem fialovú, ale nie som to ja. Sorry!" Mládenec dostal aj takúto radu od Huga: "Ak si myslíš, že dievčatá hľadajú nesmelých rojkov, čo sa neodvážia povedať ahoj, tak sa mýliš. Kým nebudeš mať na to, aby si dievča oslovil, tak budeš sám. A jedna rada starého lišiaka: najlepšia je úprimnosť. Povedz desiatim ženám, že ich chceš spoznať, či nepôjdu na kávu. Osem ťa odmietne, a bude ťa to mrzieť. Ale tie dve fakt budú stáť za to. Štatistika chlapče." Tento príspevok lajkla aj slečna, ktorá sa napokon do diskusie zapojila, keď napísala: "Emmm helou, asi vravíš o mne... A háčkovala som, nie štrikovala." Zároveň vyjadrila aj údiv, prečo sa s ňou normálne nezačal baviť, ale rozhodol sa ju hľadať na sociálnej sieti. Bratislavské noviny sa s ňou skontaktovali, aby sa jej opýtali, či to myslela vážne. "Z mojej strany o žart nešlo, popis sedí na mňa do bodky. O prípadných posunoch v tomto príbehu vás budem podľa potreby informovať. PS: Zatiaľ sa asi bojí..." 

Faktom je, že v súčasnosti nie je ani pre mladých ľudí jednoduché vo vlaku sa s niekým pustiť do rozhovoru či zoznámiť, nakoľko väčšina cestujúcich má v ušiach slúchadlá a buď si niečo čítajú, pozerajú filmy alebo surfujú v mobilných zariadeniach a nevyhľadávajú očný kontakt s inými osobami. A potom to častokrát dopadne tak ako aj v tomto prípade...   

(ars)

Páčil sa vám článok?