VIDEO: Zákazník požiadal vodiča Boltu, aby stíšil hudbu - ten ho z taxíka nekompromisne vyhodil...

9.5.2021

Zdroj: Bolt Slovensko

Páčil sa vám článok?

Vo facebookovej skupine Bolt Slovensko sa dnes objavilo video, na ktorom je zachytená jazda taxikára so zákazníkom v úseku medzi Vajnormi a Zlatými pieskami. Počas nej medzi nimi dôjde k hádke pre nahlas pustenú hudbu a všetko sa končí vysadením zákazníka pri obratisku električiek, čo je sprevádzané nadávkami a vulgárnymi gestami zo strany taxikára...

Video bolo nahraté na statickú kameru taxikára. Ten ho zverejnil na stránke twitch.tv, odkiaľ ho zdieľal Lukáš K. vo facebookovej skupine Bolt Slovensko. Pozrieť si ho môžete aj tu:  

Vzhľadom k tomu, že nie všetkým slovám je rozumieť, tak pridávame aj skrátený prepis dialógu, ktorý sa medzi nimi v aute odohral.

Taxikár: Prosím?

Zákazník: Môžete to trošku stíšiť? Lebo strašne to tu rezonuje vo dverách. Díky!

T: Telefonujete alebo niečo?

Z: Nie. Ale rezonujú vám dvere.

T: To je v poriadku. To je tak schválne.

Z: Som myslel, že basy majú byť v poriadku. 

T: Viete ako, šofér je pánom v aute. Takže sa ospravedlňujem, že vám to nevyhovuje. Tak bohužiaľ...

Z: Ja som myslel, že platiaci zákazník je pánom.

T: Môj zákazník - môj pán? Alebo ako to chcete naznačiť? V tom prípade vám tu môžem rovno odstaviť naprostred cesty, môžete si vystúpiť a nemusíte platiť nič. 

Z: Áno?

T: Áno!

Z: A choďte pekne do cieľa. 

T: No tak v tom prípade...

Z: Akože tu ma idete vysadiť?

T: Áno. Tuná rovno vás vysadím, v strede cesty. Nech sa vám páči.

Z: Tu nevystúpim. 

T: No tak tu vystúpite alebo vás vytiahnem ja. 

Z: Áno?

T: Hej.  

Z: Také vám dám recenzie na Bolta, že si nezarobíte...

T: Okamžite si vystúpte z tohto auta!

Výmena názorov sa končí nadávkami a vulgárnymi gestami zo strany taxikára, ktorého na sociálnej sieti označil Lukáš K. za primitíva. 

"No a takíto hrdinovia robia z taxi povolania úplnú hnojarinu. Nečudujem sa, že sa radšej zákazník nechá odviezť  Afričanom, než arogantným Slovákom," napísal do diskusie Štefan.  „Vodič mal pravdu. Vozíme ľudí zadarmo a ešte je zákazník drzý. Ja by som síce zákazníka za to z auta nevyhodil, ale vôbec sa mu nedivím, že tak spravil. Zákazník zaplatí 2,7 € a ešte chce, nech mu v aute pritakávame na všetko. Zvýšte ceny a budem zákazníkovi aj dvere otvárať a aj spievať, ak chce. Ale nie za 2,7 v hrubom robiť debila,“ tvrdí Jonatán.

V spomínanej skupine sa objavil aj príspevok, ktorého autor tvrdí, že ide o tzv. prank, teda nahranú situáciu a nemali by sme tomu, čo sme vo videu videli, vôbec veriť... V každom prípade si však môžete na to vytvoriť názor sami a predstaviť si, že by ste sa ocitli v rovnakej situácii - hádali by ste so s taxikárom a kritizovali výbavu jeho auta a riskovali tým, že sa vaša jazda predčasne skončí alebo by ste sa radšej pokúsili akejkoľvek výmene názorov vyhnúť? 

(ars)

Páčil sa vám článok?