FOTO: Zlikvidovali terasu pri Tržnici na Trnavskom mýte - znamená to zánik legendárneho Bastion pubu?

8.2.2021

Zdroj: FB Nové Mesto

Páčil sa vám článok?

Možno ste zaregistrovali, že počas víkendu technickí pracovníci v oranžových kombinézach likvidovali terasu pri Tržnici na Trnavskom mýte. Zastrešenú terasu v blízkosti autobusovej zastávky MHD smerom do mesta využívala prevádzka Bastion Pubu, ktorý je už dlhšie zatvorený. Znamená to zánik legendárneho podniku? "

​​Počas víkendu pokračovali práce na demontáži trvalej celoročnej terasy, ktorá zaberala veľký verejný priestor Tržnice zo strany Šancovej ul. a Krížnej. Nájomca priestor uvádza do "pôvodného stavu", kde je predpoklad dočistenia priestoru do konca týždňa," uvádza sa na FB stránke Nová Tržnica - Trnavské mýto.

Zdroj: FB Nové Mesto

Nakoľko terasu najmä počas letných mesiacov využívali návštevníci reštaurácie Bastion Pub nachádzajúca sa v suteréne Tržnice, tak určite najmä ich bude zaujímať či likvidácia terasy znamená aj definitívny zánik ich obľúbeného podniku.

Bratislavským novinám sa dnes podarilo skontaktovať s prevádzkovateľom Bastion Pubu Ľubošom Vodislavským, ktorý nám potvrdil informáciu a pre mnohých smutnú správu o konci fungovania tohto podniku v priestoroch Tržnice na Trnavskom mýte. "Pub sme zatvorili v septembri a momentálne už sú vypratané aj jeho vnútorné priestory. Nepredpokladáme, že by sa nám v blízkej budúcnosti podarilo prevádzku Bastion Pubu na tomto mieste, respektíve v nejakej blízkej lokalite obnoviť. Doba momentálne nášmu biznisu nie je veľmi naklonená," dodal. 

Zdroj: FB Bastion Pub

​V podniku sa pomerne pravidelne konali aj živé koncerty...

Ako vyzerali priestory pubu a terasy si už môžete pripomenúť akurát vďaka archívnym fotografiám:

​(ars)

Páčil sa vám článok?