FOTO: Vďaka ochotnému správcovi sa deti na ihrisku vo Vrakuni môžu aj okúpať!

13.6.2019

Zdroj: FB Vrakuňa

Páčil sa vám článok?

Nedávno zrekonštruované ihrisko na Hnileckej ulici v mestskej časti Vrakuňa je dokonale pripravené na prípadných návštevníkov aj v týchto horúcich dňoch. Miestny správca Ján Bartoš tu najskôr sprevádzkoval jeden nafukovací bazén pre deti a pre veľký záujem už najnovšie každý deň napúšťa až dva bazény!

„Dobrý deň milí návštevníci nášho ihriska. Viem, že viaceré mamičky navštevujú so svojimi detičkami naše ihrisko aj v dopoludňajších hodinách a samozrejme že aj popoludní. Na tento týždeň sú hlásené pre naše územie tropické, viac ako 30 stupňové horúčavy a preto by na tom rozpálenom betóne určite prišlo vhod "vodné" osvieženie,“ napísal na sociálnu sieť správca ihriska Ján Bartoš.  

Zdroj:

​Najskôr tu bol k dispozícii jeden nafukovací bazénik a rodičia detí, ktoré by mali záujem o schladenie sa v ňom, mohli správcovi poslať správu na Facebook, aby vopred vedel, že má bazén pripraviť. Ten vodu doteraz zohrieval priamo v hadici, aby nebola pre detičky studená a potom sa už vďaka horúcim slnečným lúčom zvyšovala jej teplota priamo v nafukovacích bazénikoch...

Zdroj: FB Vrakuňa

Pred niekoľkými dňami zvýšilo toto improvizované kúpalisko vo Vrakuni kapacitu svojich detských bazénov na dvojnásobok. Postarala sa o to jedna z miestnych obyvateliek - pani Zuzana Juhanes, ktorá ihrisku na Hnileckej nezištne podarovala ďalší nafukovací bazén ako aj rôzne iné športové potreby. „Chcel by som sa jej aj touto cestou verejne a úprimne poďakovať,“ napísal na sociálnu sieť pán Bartoš.

Zdroj: FB Vrakuňa

​O tom, že oba bazény sa tešia veľkej obľube svedčia aj fotografie, ktoré správca pravidelne zverejňuje na sociálnej sieti.

(ars) 

Páčil sa vám článok?