FOTO a VIDEO: Neuveriteľná drzosť a arogancia v priamom prenose - manželský pár si chcel urobiť z prírody smetisko!

7.6.2019

Zdroj: FB T.Ď.

Páčil sa vám článok?

Toto snáď ani nie je možné! Za bieleho dňa zastal starší manželský pár v čiernom Volve kúsok od obratiska električiek v Dúbravke a zaparkoval v kríkoch, do ktorých začali vynášať z auta rôzny odpad, ale na ich smolu ich prichytil mladík menom Tomáš venčiaci psa. Ten neváhal a ich počínanie pohotovo zdokomentoval na svoj mobilný telefón...

"Venčím si psa na konci Dúbravky, keď si zrazu starší pár veselo zastaví svoje veľké Volvo za našimi bytovkami, uprostred prírody a začne tu vyhadzovať rôzny komunálny odpad ako napríklad staré umyvadlo, wc, skriňu atď... Zostal som v šoku. Bolo to pre mňa nepochopiteľné a šialené. Pritom kontajner majú len kúsok odtiaľ. Je to arogancia, alebo slabá informovanosť? Nikdy nebude v tejto krajine lepšie, kým nezmeníme svoj vzťah k verejnému priestoru takýto," napísal Tomáš na sociálnu sieť a jeho status aj s fotografiami a videom zdieľali v priebehu hodiny stovky ľudí.

Čo sa dialo ďalej?

"Keď som tomu pánovi povedal, že ich počínanie mám nafotené aj natočené a určite tieto dôkazy poskytnem polícii, tak začal tie vyhodené veci zbierať a dávať späť do auta. Neviem či zobral všetko, ale väčšinu z toho, čo som ich tam videl vyhodiť áno. Pochopiteľne, že ma ten starší pán počastoval ešte niekoľkými ďalšími vulgarizmami predtým, než obaja nasadli do auta a odišli," povedal pre Bratislavské noviny Tomáš. 

Ten naozaj o niekoľko minút neskôr navštívil stanicu Mestskej polície na Saratovskej ulici, kde podal podnet na počínanie manželského páru, ktorého bol svedkom. "Policajti chceli, aby som im fotografie aj video nahral na USB kľúč, aby to mali ako dôkaz a dúfam, že sa im podarí vylustrovať aj majiteľa spomínaného auta na základe ŠPZ-ky, hoci mi vraveli, že mohlo ísť aj o služobné vozidlo. Tak uvidíme, ako to dopadne. Sám som zvedavý. Mňa osobne to naozaj nahnevalo, že si niekto dovolí vyhadzovať svoj odpad len tak do prírody. Keď som sa toho pána pýtal či nevie, že existujú aj kontajnery na veľkorozmerný odpad alebo zberné dvory, tak vravel niečo o tom, že všetky koše boli plné. Naozaj bol dosť arogantný a dúfam, že sa teraz aspoň trochu hanbí za to, čo chcel spraviť," dodal Tomáš.

(ars)     

Páčil sa vám článok?