FOTO a VIDEO: Aj Bratislavu pobláznil videozáznam z Fekišoviec - pozrite si najvtipnejšie reakcie!

11.1.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Na Slovensku už po včerajšku neexistuje človek, ktorý by nevedel, že na východe existuje obec Fekišovce. Doslova internetový ošiaľ spôsobilo video z miestneho zastupiteľstva. Okamžite naň reagovali aj bratislavské kaviarne a rôzne firmy, ktoré sa doslova pretekajú v tom, kto vtipnejšie využije nový boom. Prinášame vám zopár obrázkov a videí, ktoré nás najviac pobavili...

Ešte pred pár dňami dedinku Fekišovce na východnom Slovensku nikto nepoznal, ale od včera je najznámejšou obcou na Slovensku a to hlavne vďaka videozáznamu z ustanovujúceho zasadnutia miestneho zastupiteľstva, v ktorom excelovala miestna starostka Miloslava Fedorová. Tá hneď na úvod prikázala poslancom, aby zaspievali slovenskú hymnu Nad Tatrou sa blýska, čo skončilo dosť veľkou katastrofou...

Starostka s nimi cvičila pri skladaní sľubov, donútila ich vykať jej, hoci si predtým tykali a celkovo sa k zvoleným zástupcom občanom správala horšie ako dozorkyňa v nápravnom zariadení. Na záver sa vyhrážala aj pánovi, ktorý videozáznam z verejného zastupiteľstva nakrúcal:

Video videlo včera a dnes takmer 2 milióny Slovákov a vznikli naň rôzne paródie, vtipné koláže, ale aj seriózne ponuky firiem, ktoré vycítili, že Fekišovce sú momentálne tým najlepších reklamným artiklom. 

Zdroj: FB P.P.

​Takýto nápis sa objavil dnes ráno v jednej z bratislavských kaviarní...

Zdroj: FB Houm

​Iná neodolateľná reklama...

Zdroj: abn

​Viaceré spoločnosti sa rozhodli zrealizovať zájazd do obce Fekišovce...

Zdroj:

​Autobusový dopravca na svojej facebookovej stránke napísal: "V prípade hromadného záujmu sme pripravení na túto výnimočnú udalosť vypraviť špeciálne spoje. Ak viete dobre písať na počítači, môžete sa prihlasovať v komentároch."

Zdroj: Facebook O2

​Popularitu dedinky, ktorú si na Google včera vyhľadalo viac než 100-tisíc užívateľov internetu využil aj mobilný operátor.

Na sociálnych sieťach koluje množstvo vtipných koláží na margo starostky Miloslavy Fedorovej či obce Fekišovce:

Zdroj: FB R.M.F.

​Blbí a blbší...

Zdroj: FB R.B.

​Posledná večera...

Zdroj: FB Fekišovce

​Bekim by nemal šancu...

Zdroj: FB Fekišovce

​Je to 371 kilometrov... 

Zdroj: FB

​Nadšenie z priebehu ustanovujúceho zastupiteľstve zavládlo aj v Severnej Kórei...

Zdroj: FB Emefka

Na internete je aj množstvo videoparódií a tu je jedna z nich:

Ak sa chcete otestovať zo znalostí o obci Fekišovce, tak môžete TU.

​(ars)

 

Páčil sa vám článok?