VIDEO: Takéto niečo sa môže stať len u nás! Autentické zábery zo slovenských diaľnic, ktoré šokovali svet...

27.12.2018
Takto dopadlo vozidlo BMW po náraze v tuneli

Zdroj: FB PZ SR

Páčil sa vám článok?

Slovensko je opäť svetové a to zásluhou vodičov áut, ktorých nezodpovedné počínanie za volantom zachytili bezpečnostné kamery na slovenských diaľniciach. Absolútnym hitom je video z kurióznej nehody, ktorá sa stala pred niekoľkými dňami pri vjazde do tunela Bôrik.

Videohit č.1: Lietajúce auto

Presne pred týždňom slovenská polícia informovala o dopravnej nehode automobilu BMW, v ktorom sedel 44-ročný Bardejovčan vyletelo do vzduchu tesne pred vjazdom do tunela Bôrik, počas letu sa niekoľkokrát prevrátilo a dopadlo na kolesá v smere jazdy, pričom vodičovi sa nič nestalo. Aj dychová skúška skončila v tomto prípade negatívne. Len na facebookovom profile s názvom Polícia Slovenskej republiky si autentické zábery z tejto kurióznej nehody pozrelo za 7 dní vyše 3 milióny používateľov internetu. Video sa rozšírilo aj do sveta. V USA si ho len na kanáli spravodajskej divízie spoločnosti American Broadcasting Company ABC News pozrelo 12 miliónov ľudí a aj keď tento prípad nesúvisí s naším mestom, tak ho sem dávame ako memento pre všetkých vodičov, aby sa počas šoférovania radšej pozerali na cestu a nie na displej mobilného telefónu.

Videohit č.2: Otáčanie v tuneli do protismeru

Tento prípad sa odohral v marci v diaľničnom tuneli Považský Chlmec,kde sa vodič zelenej škodovky rozhodol zastaviť, otočiť do protismeru, vyjsť z tunela a potom ešte aj po diaľnici jazdiť v protismere, aby sa dostal k odbočke na Žilinu, ktorú predtým než vošiel do tunela pravdepodobne minul, kde sa dosť riskantným manévrom na poslednú chvíľu zaradil na cestu, po ktorej chcel pôvodne ísť. Aj jeho nepochopiteľné počínanie si všimli aj v zahraničných médiách, konkrétne v Nemecku a najnovšie si toto video za 24 hodín pozrelo 223-tisíc ľudí na najznámejšej sociálnej sieti:

Videohit č.3: Opitý kamionista na diaľnici v Bratislave

O tomto prípade sme začiatkom októbra informovali čitateľov Bratislavských novín aj na našom webe a podrobnejší článok nájdete tu:

​Dve videá nebezpečne jazdiaceho Bardejovčana, ktorý nafúkal 0,91 promile alkoholu, už videlo takmer 75-tisíc ľudí.

(ars, video: FB Polície Slovenskej republiky, FB Som Slovák)

Páčil sa vám článok?