VIDEO: Robbie Williams urobí každý rok pred Vianocami niečo nečakané - čím prekvapil naposledy?

21.12.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Do Štedrého večera zostávajú už len štyri dni a tri noci a v našom adventnom kalendári dnes dostáva priestor britský spevák Robbie Williams, ktorý je živým dôkazom, že Vianoce a veľká šou plná dobrej zábavy a smiechu skrátka idú k sebe. Dosvedčí to každý, kto bol na jeho bratislavskom koncerte v roku 2015.

V roku 2007 prijal spevák Robbie Williams pozvanie do predvianočnej šou, ktorú moderovala dvojica Anthony McPartlin a Declan Donnelly - známa asi aj slovenským televíznym divákom z programu Británia hľadá talent. Požiadali ho, aby zaspieval známu vianočnú pieseň I Dreaming of A White Christmas s tým, že mu budú s vokálmi pomáhať oni dvaja a ešte prítomní členovia seniorského speváckeho zboru. To, čo sa v nasledujúcich chvíľach začalo na pódiu diať vyvolalo u prítomných divákov salvy smiechu a je to dodnes jedna z najzábavnejších scénok, aj keď bola nepochybne dopredu pripravená.

O štyri roky neskôr sa objavil v rovnakom programe opäť, ale po predchádzajúcej skúsenosti si doniesol svoj vlastný spevácky zbor. Zahanbiť sa však nedali ani moderátori Ant a Dec a vznikol jeden neprekonateľný spevácky "battle", teda súboj plný vianočných kolied a hitov, ktorý určite tiež stojí za pozretie:

V roku 2013 nakrútil Robbie Williams vlastný vianočný videoklip:

To, že mu vianočné skladby sedia, dokázal v ten istý rok na svojom londýnskom koncerte:

V roku 2015 vystúpil celkom nečakane ako utajovaný hosť na vianočných trhoch a takto tam rozbláznil prítomných:

V jeho repertoári nechýba ani interpretácia skladby So this is Christmas od Johna Lennona:

A naposledy prekvapil svojich priaznivcov aj zverejnením súkromného videa, v ktorom spieva skladbu California Christmas priamo do kamery svojho počítača:

Robbieho Williamsa sme mali v roku 2015 aj na bratislavskom zimáku, teda Aréne Ondreja Nepelu, kde s ním skladbu Angels spievalo viac než 10-tisíc divákov:

Súčasťou jeho šou sa vtedy stala aj jedna zo slovenských diváčok:

Robbie v Bratislava vzdal poctu aj svojmu nebohému krajanovi - lídrovi skupiny Queen Freddiemu Mercurymu a zaspieval jeho najslávnejšiu skladbu Bohemian Rhapsody:

(ars, foto. TASR, video: YouTube)

Páčil sa vám článok?