Na Rožňavskej sa včera zrazili dve autá - v jednom z nich sedel herec Maroš Kramár!

21.12.2018

Zdroj: Google maps, FB M.K.

Páčil sa vám článok?

Dôkazom toho, že vo štvrtok bola situácia na bratislavských cestách dosť zlá, bolo aj množstvo dopravných nehôd a škodových udalostí, ktoré sa počas dňa na zasnežených či zľadovatených vozovkách udiali. Účastníkom jednej z kolízií sa nechtiac stal aj herec Maroš Kramár. Do jeho auta pri nákupnom centre na Rožňavskej vrazilo zozadu iné vozidlo, v ktorom sedeli štyria ľudia. Nikomu sa našťastie nič nestalo...

Ku zrážke dvoch vozidiel malo dôjsť okolo obeda na križovatke pri nákupnom centre R1 na Rožňavskej ulici. Viacerí vodiči okoloidúcich vozidiel si všimli, že z prvého auta, do ktorého to druhé zozadu ťuklo sedel populárny slovenský herec Maroš Kramár. "Ja som išiel okolo neho a nejakej pani, ktorej podpisoval nejakú kartičku a vyzeralo to, že si dajú spolu aj selfie. Okolitá zápcha ich vôbec netankovala. Zavládol medzi nimi vianočný mier," opísal na sociálnej sieti včerajšiu udalosť pán Pavol.

Zdroj: FB D.J.G.

Bratislavské noviny sa skontaktovali aj s hercom Marošom Kramárom, ktorý nám kolíziu svojho auta s iným vozidlom opísal nasledovne: "Dával som na križovatke prednosť a zrazu do mňa zozadu narazilo auto, v ktorom sedeli štyria ľudia. Cesta bola dosť šmykľavá, takže to skrátka ten vodič neubrzdil. Nestalo sa nič dramatické, čo by stálo za zmienku. Na aute mám len taký malý ťukanec." To, či sa s posádkou z druhého auta napokon aj na pamiatku odfotografovali, sme sa však od neho nedozvedeli. "Hlavne som rád, že sa nikomu nič nestalo. Skrátka si treba dávať na zľadovatených cestách oveľa väčší pozor a nechodiť príliš rýchlo, aby ste stihli včas zastaviť," dodal Kramár.

(ars, foto: Google Maps)

Páčil sa vám článok?