SÚŤAŽ: Cvaknite doma svoj vianočný stromček alebo výzdobu a vyhrajte nákupné poukážky za 120 eur!

13.12.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Už tradične pred Vianocami organizujeme pre čitateľov Bratislavských novín fotografickú súťaž a tento rok hľadáme najkrajšiu vianočnú výzdobu v bratislavských domácnostiach. Tie najlepšie fotky odmeníme nákupnými poukážkami v obchonom reťazci s potravinami!

Vašou úlohou je odfotiť doma svoj stromček, adventný svietnik na stole alebo veniec zavesený na vchodových dverách, prípadne inú vianočnú dekoráciu, ktorú máte umiestnenú v byte, prípadne aj svietiace reťaze na stenách, oknách, balkónoch, fasádach či strechách. Ide nám o to, aby sme trochu vianočnej atmosféry priniesli aj čitateľom Bratislavských novín a možno niektorých aj trochu inšpirovali. Vybrané fotografie, ktoré sami u vás doma urobíte, zverejníme na našom webe a tri z nich odmeníme nákupnými poukážkami v známom obchodnom reťazci s potravinami v hodnote 60, 40 a 20 eur. Fotografiu treba poslať čo najskôr na mailovú adresu: sutaz@banoviny.sk a nezabudnúť do mailu napísať aj vaše meno, priezvisko, adresu a telefonický kontakt. Odoslaním emailu vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov na účely tejto súťaže. Podmienky spracovania osobných údajov nájdete TU.

Súťažné snímky nám môžete posielať od dnes až do pondelka 17. decembra 2018.

Mená výhercov zverejníme na druhý deň, teda v utorok 18. decembra 2018 a zároveň im poštou pošleme nákupné poukážky, aby ich stihli ešte pred Vianocami v známom obchodnom reťazci aj využiť.  

(ars, ilustračné foto: abn) 

Páčil sa vám článok?