VIDEO: Tušili ste, že kráľ vianočných piesní Tom Jones oslavoval v Bratislave aj jedny zo svojich narodenín?

11.12.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Ešte v živej pamäti môžeme mať ostatné vystúpenie legendy svetovej populárnej hudby Toma Jonesa z Veľkej Británie na Slovensku, teda presnejšie v Bratislave. Svoj koncert tu odohral 19. augusta 2015 na Bratislavskom hrade a ozvláštnil ho napríklad aj tým, že si počas neho urobil selfie s jednou zo svojich fanúšičiek. O tri roky predtým v našom meste oslavoval aj svoje 72. narodeniny...

Za normálnych okolností by to bola otázka niekoľkých sekúnd, ale blondínka bola taká nadšená z možnosti sa s Tomom Jonesom odfotografovať priamo na pódiu, že sa na niekoľko minút prerušil jeho koncert na Bratislavskom hrade. 

V roku 2012 mal Tom Jones koncert v bratislavskej REFINERY GALLERY, ktorého sa zúčastnilo 550 divákov a tí mu počas vystúpenia zaspievali aj pesničku Happy Birthday, nakoľko práve v tento deň, teda 7. júna oslavoval 72. narodeniny. Vyzeralo to tam takto:

Britský spevák Tom Jones je celosvetovo známou žijúcou legendou, ktorý často interpretoval vianočné piesne v adventnom čase a my vám v našom hudobnom adventnom kalendári ponúkame výber tých najlepších skladieb v jeho jedinečnom podaní:

Mary´s boy child:

So this is christmas:

A na záver zostrih toho, čo sa do samostatných videí nezmestilo:

(ars, video: YouTube, foto: TASR)

Páčil sa vám článok?