FOTO a VIDEO: Mikuláš narobil v Petržalke včera poriadny rozruch a spôsobil až davovú psychózu. Viete, kto ním bol?

7.12.2018

Zdroj: FB Viem byť Petržalčan

Páčil sa vám článok?

Mikuláš v Petržalke na koči ťahanom koňmi včera podobnú hystériu ako v Bratislave naposledy francúzsky prezident Emmanuel Macron pri svojej nedávnej návšteve. Jeho kolónu sprevádzalo niekoľko húkajúcich policajných áut a na Námestí republiky ho netrpezlivo očakávali stovky detí a dospelých a v mene obyvateľov ho privítal nový petržalský starosta Ján Hrčka.

Petržalským Mikulášom bol už druhý rok po sebe známy spevák Marián Greksa a čerta mu robil herec Ivo Hlaváček. "Vyštartovali sme na koči od dostihovej dráhy cez celú Petržalku a mali sme po ceste niekoľko zastávok, na ktorých sme obdarúvavali deti. Nakoniec sme dorazili okolo 16:45 na Námestie republiky, kde bol už ozdobený obrovský vianočný stromček a pred pódiom sa nachádzali stovky ľudí. Trošku tam boli zmätky, pretože niektorí si mysleli, že Mikuláš dorazí až o 17-tej, takže náš príchod zmeškali, čo ma osobne veľmi mrzí."

Zdroj: LB

Bratislavské noviny Mikuláš s gitarou v ruke zaujal už v Ovsišti, kde nasadal na koč a vyrazil do petržalských ulíc v sprievode dvoch policajných áut so zapnutými výstražnými svetlami a húkačkami.

"Neskôr som však zistil, že to nebol dobrý nápad, lebo sa mi gitara cestou vplyvom studeného počasia rozladila a akosi sa mu ju nepodarilo pred vystúpením naladiť, takže som napokon pesničku Pred oknom, za oknom stojí Mikuláš zaspieval bez hudobného sprievodu," dodal Greksa.   

Zdroj: FB Viem byť Petržalčan

​Mikuláš spôsobil po svojom príchode medzi deťmi doslova hystériu. Všetky ho chceli vidieť a byť obdarované...

Zdroj: FB Viem byť Petržalčan

​Na pódiu Mikuláša privítal nový starosta MČ Petržalka Ján Hrčka.

(ars, foto: FB Viem byť Petržalka, video: lb) 

Páčil sa vám článok?