VIDEO: Už ste videli ako vyrába vianočné medovníčky speváčka Avril Lavigne?

6.12.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Kanadsko-francúzska speváčka Avril Lavigne má na svojom konte desiatky hitov a prvýkrát k nám pricestovala v roku 2005, kedy odohrala koncerty v Prahe a v Bratislave. Predkapelu jej vtedy robila slovenská formácia P.S. Aj Avril sa dostáva do nášho adventného hudobného kalendára, v ktorom si okrem interpretácie vianočných pesničiek môžete pozrieť na jej vlastnoručnú výrobu medovníčkov...

Avril Ramona Lavignová, známa pod menom Avril Lavigne, je kanadská speváčka-skladateľka a herečka. Narodila sa 27. septembra 1984 v meste Belleville, Ontário v Kanade a väčšinu svojho detstva prežila v meste Napanee. Tento rok práve na svoje narodeniny uviedla do éteru svoju najnovšiu pieseň Head Above Water. Klip si pozrelo už 50 miliónov užívateľov YouTube. Jej najväčšie hity majú aj vyše 100-miliónov zhliadnutí ako napríklad pieseň I´m With You z roku 2010 alebo When You´re Gone z roku 2009, ktorú si pustilo až 366 miliónov fanúšikov.   

Skladbu Oh Holy Night naspievala približne v časoch, keď bola prvýkrát v Bratislave, teda v roku 2005.

Toto vianočné dueto vzniklo vlani a nahrala ho spoločne s kolegom Jonnym Blu: 

Približne pred rokom, presnejšie 14. 12. 2017 sa na YouTube objavilo aj video, na ktorom vidno ako speváčka vyrába vianočné medovníčky:

(ars, foto: TASR, video: YouTube)

Páčil sa vám článok?