VIDEO: Katy Perry urobila zo seba stromček a Bratislave Vianoce aj na konci februára!

2.12.2018

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Dôkazom toho, že vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia je nielen zasnežená Bratislava, ale hlavne počet dní, ktoré nám zostávajú do Štedrého večera. Odrátavame ich aj prostredníctvom nášho Adventného kalendára, kde dávame priestor zahraničným umelcom, ktorí naše hlavné mesto v minulosti navštívili a majú vo svojom repertoári aspoň jednu vianočnú pieseň. Dnes je na rade Američanka Katy Perry...

Speváčka Katy Perry vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudsonová sa narodila 25. októbra 1984 v kalifornskej Santa Barbare, teda Spojených štátoch amerických. Jej kariéra odštartovala pred desiatimi rokmi singlom I Kissed a Girl. Už ako celosvetovo známa a veľmi populárna interpretka zavítala v roku 2015 aj na Slovensko. A na svoj bratislavský koncert pozývala verejnosť aj prostredníctvom tohto videa:

Bratislavská Slovnaft Aréna alias Zimný štadión Ondreja Nepelu sa 27. februára zaplnil do posledného miestačka a Katy Perry absolvovala aj malý rýchlokurz slovenčiny, po ktorom si spravila selfie s Alexandrou z Popradu, čo si môžete pozrieť tu:

Dá sa povedať, že Katy Perry urobila Slovákom v Bratislave Vianoce na konci februára, pretože jej koncert bol plný hitov s naozaj skvelou pódiovou šou, na ktorú diváci tak skoro nezabudnú. Zdá sa, že americká speváčka nadchádzajúce sviatky miluje. Internet je plný jej fotografií, ktoré evokujú Vianoce. Na jedno z vystúpení dokonca prišla v kostýme vianočného stromčeka:

Zdroj: FB K.P.

​Na inej snímke zase sedí na kolenách Santa Clausa:

Zdroj: FB Katy Perry

​Nakrútila aj reklamný videoklip, z ktorého Vianoce priam sršia:

Vlani zase vyprodukovala akúsi vianočnú paródiu spoločne s kolegyňou Taylor Swift:

Jej známa pieseň Firework sa zase stala zvukovým doplnkom k tomuto klipu:

V éteri sa objavila aj jej verzia známej vianočnej piesne White Christmas:

Za pozretie však určite stojí aj jej interpretácia skladby Unconditionallly v akustickej verzii pri vianočných stromčekoch:

A na záver Katy Perry ako vianočný darček a želanie peknej prvej adventnej nedele všetkým čitateľom Bratislavských novín.

(ars, foto: FB Katy Perry, video: YouTube)

Páčil sa vám článok?