VIDEO: Speváčka Mária Čírová oslávi svoje narodeniny sobotným koncertom v Inchebe a vy môžete byť pri tom!

20.11.2018

Zdroj: FB Márie Čírovej

Páčil sa vám článok?

Rok 2018 je pre Máriu Čírovú absolútnym vrcholom jej doterajšej kariéry. Úvod roka odštartovala ziskom prestížneho ocenenia OTO v kategórii Speváčka roka. Záver roka taktiež absolvuje vo veľkom štýle - galakoncertom 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ, na ktorom oslávi už 24. novembra 10 rokov na hudobnej scéne a zároveň aj svoje 30. narodeniny.

To však nie je všetko. S rokom 2018 sa Mária lúči tiež prostredníctvom nového singla a videoklipu Dokonalý svet, ktorý premiéruje práve dnes, 20. novembra, presne v deň svojich okrúhlych 30. narodenín. 

Pesničku, v ktorom sa okrem Čírovej objaví aj herečka Mária Kraľovičová i speváčkina dcéra Zoe, si môžete pozrieť tu:

Už túto sobotu, 24. novembra odohrá Mária Čírová veľkolepú gala šou 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ. Koncert sa mal pôvodne konať v bratislavskom Istropolise na Trnavskom mýte. Vstupenky sa, však takmer okamžite vypredali, preto sa koncert napokon presunul do Incheba Expo Arény.  Máriu bude počas slávnostného večera sprevádzať jej kapela, sláčikový orchester, spevácky zbor, cimbalovka i vokalisti. Dohromady sa na pódiu prestrieda až 40 účinkujúcich. Koncert bude rozdelený do troch tematických častí (ľudová, gospelová a popová), ktoré fanúšikov chronologicky prevedú celou Máriinou speváckou kariérou.

Zúčastniť sa tohto veľkolepého koncertu môžete aj vy - čitatelia Bratislavských novín. Stačí, ak do štvrtka 22. novembra 2018 do 16,00 hodiny pošlete do našej redakcie na mailovú adresu: redakcia@banoviny.sk svoje kontaktné údaje (meno a telefónne číslo) a v predmete mailu uvediete názov aktuálneho singla Márie Čírovej. Štyroch z vás odmeníme vstupenkami pre 2 osoby na spomínanú oslavu narodenín tejto populárnej speváčky.

(ars, foto: FB Márie Čírovej, video: YouTube) 

 

Páčil sa vám článok?