Kúpa električenky na pošte? Nám ju nepredali

30.8.2017
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Slovenská pošta prišla pred týždňom s dobrou správou, že električenku si už nemusíte kupovať na pracoviskách DPB, ale môžete tak urobiť aj na všetkých pobočkách pošty v Bratislavskom kraji. My sme to vyskúšali, no neuspeli sme.

Ešte pred týždňom Slovenská pošta prišla s touto novinkou: Kúpiť si električenku či či dobiť elektronickú peňaženku Dopravného podniku Bratislava môžete na každej pošte v kraji. Spomínané služby môžete využiť na všetkých 111 pobočkách Slovenskej pošty v Bratislavskom kraji, čím ušetríte čas a energiu, ktorú by ste potrebovali na presun na najbližšie predajné miesto DPB.

My sme to dnes vyskúšali, no na pobočke Slovenskej pošty sme nepochodili. Konkrétne sme sa vybrali na poštu do Klientskeho centra na Tomášikovej (na fotografii), teda na mimoriadne frekventované miesto, kde sa denne premelú tisícky ľudí z celého kraja. „Nie, električenku si u nás kúpiť nemôžete,“ povedali nám pracovníčky pošty. Tvrdili, že projekt síce už funguje, no majú nejaký technický problém, ktorý by mal byť odstránený v priebehu niekoľkých dní.

Kontaktovali sme hovorkyňu Slovenskej pošty Martinu Mackovú s otázkou, či nová služba naozaj funguje a na koľkých pobočkách sa ju podarilo spustiť. Podľa jej informácií by však všetko malo byť v poriadku. Následne sa rozhodla situáciu preveriť. „Preverila som aj  Klientske centrum, neviem, kde mohlo prísť k zlyhaniu, zrejme ľudský faktor, veľmi nás to mrzí a ospravedlňujeme sa klientom. Služba však bez problémov funguje na všetkých pobočkách,“  informovala nás Macková.

Pokus sme o niekoľko hodín zopakovali na pobočke v jednom z nákupných centier. Tu nám už električenku predĺžili bez problémov.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie