FOTO: V Bratislave sa objavil autobus, na ktorom bude Harabin brázdiť Slovensko

28.11.2019

Zdroj: kolá abn

Páčil sa vám článok?

Sudca najvyššieho súdu Štefan Harabin si nedávno založil politickú stranu, s ktorou kandiduje do nadchádzajúcich parlamentných volieb. Kampaň chce zrejme robiť za pomoci autobusu a práve ten dnes bolo možné vidieť v uliciach Bratislavy. Nejde však o to isté vozidlo fialovej farby, ktoré pod názvom Harabiňák využil počas tohtoročných prezidentských volieb. Avšak aj tentokrát ide o Karosu, ale so žilinským EČV a ladenú do bielej, modrej a červenej...

V Bratislave sa dnes prvýkrát objavil autobus, ktorý sa v nadchádzajúcich týždňoch a mesiacoch stane sprievodcom Harabina pri jeho cestách po Slovensku. Toto sú zrejme jeho prvé zábery. 

Takto vyzerá nový autobus zozadu:

Zdroj: abn

​A takýto je naň pohľad z profilu:

Zdroj: abn

S fialovým Harabiňákom, ktorý používal Štefan Harabin v kampani pred prezidentskými voľbami, príliš veľa šťastia nemal. Médiá totiž priniesli informáciu, že model Karosa LC 735, ktorý začiatkom tohto roka používal, mal evidenčné čísla z nepojazdného vraku a takisto bola podozrivá jeho prerábka v celkovej hodnote 40-tisíc eur. Podľa publikovaných článkov aj napriek rekonštrukcii nebol autobus - karavan z technického hľadiska vhodný do cestnej premávky, ba dokonca mal byť pre ostatných jej účastníkov priamou hrozbou. V konečnom dôsledku nepriniesol želaný úspech ani samotnému Harabinovi, ktorý sa novou hlavou štátu nestal. Teraz však vozidlo vymenil za iné. 

(ars)

Páčil sa vám článok?