VIDEO: Adventný kalendár č. 27 – Adam Ďurica a Monika Zázrivcová – Vianocujem

27.11.2017

Zdroj: Rádio Expres

Páčil sa vám článok?

Ani sme sa nenazdali a do najkrajších sviatkov roka zostáva už len necelý mesiac. Rozhodli sme sa, že vám čas čakania spríjemníme najpopulárnejšími slovenskými vianočnými skladbami. Každý deň uverejníme jeden videoklip a zopár zaujímavostí o pesničke.

Vedeli ste, že úspešný slovenský spevák Adam Ďurica a obľúbená televízna a rádiová moderátorka Monika Zázrivcová boli spolu v roku 2004 v súťaži Slovensko hľadá SuperStar? Dokonca boli obaja horúcimi adeptami na postup do finálovej jedenástky, ale tzv. Divokú kartu vtedy od poroty dostal Peter Kotuľa. Ich cesty sa opäť spojili o desať rokov neskôr, teda v roku 2014, kedy Adam Ďurica zažiaril s hitom Neľutujem, ktorý si na youtube dodnes prehralo vyše 7 miliónov užívateľov internetu. Monika je už niekoľko rokov spíkerkou v Rádiu Expres, kde sa každý rok pred Vianocami urobila nejaká prerábka pesničky s vianočným motívom. Preto sa skladba Neľutujem pretextovala na Vianocujem.

„Ja to ani neberiem tak, že tú pesničku s Adamom spievam. Bola to hlavne jeho pesnička a ja som sa len snažila, aby som mu ju príliš nepokazila. V klipe sa objaví viacero mojich kolegov a refrény sme nahrali a naspievali viacerí. Išlo o veľmi príjemnú záležitosť a celkom rada na ňu spomínam,“ dodala Monika Zázrivcová, ktorá sa krátko po spomínanej SuperStar takisto venovala spevu a nahrala napríklad aj skladbu Najkrajšia SMS-ka. Dokonca aj ako dueto s Vašom Patejdlom.

Ďalšie slovenské vianočné pesničky z nášho adventného kalendára nájdete TU.

(ars, foto: expres, video: youtube)       

Páčil sa vám článok?