Milí priatelia, Liebe Freunde, Kedves barátaink,

13.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

tým najväčším prekvapením, ktoré sme Vám sľúbili v predchádzajúcom vydaní, je toto decembrové dvojčíslo Bratislavských novín.

Za NEZMENENÚ CENU - teda zadarmo, Vám totiž ponúkame až dvojnásobný počet strán! To je ten najväčší darček, aký sme Vám mohli dať pod tohtoročný vianočný stromček.

Veríme, že aj v tomto vianočno-silvestrovsky ladenom vydaní si nájdete okrem pravidelných rubrík aj ďalšie zaujímavé články. Niektoré však vzhľadom na blížiaci sa koniec roka berte s rezervou a nadhľadom. Ďalším darčekom je dvojstrana archívnych fotografií, ktoré ste nám poskytli Vy, milí čitatelia, a ktoré dokumentujú bratislavské medzníky v rokoch 1901-1999.

Tým ďalším prekvapením je dobrá správa z decembrového prieskumu čítanosti Bratislavských novín a Staromestských novín. Ako sa dozviete na inom mieste, tieto noviny číta až 80 % Bratislavčanov, čo je najväčší darček, aký sme my mohli dostať od Vás, našich čitateľov.

Na záver nám dovoľte, aby sme sa Vám poďakovali za priazeň, ktorú ste nám prejavili počas celého tohto roka. Spoločne sa lúčime s posledným rokom, ktorý má na začiatku jednotku, a vstupujeme do posledného roku 20. storočia. Veríme, že aj v roku 2000 nám zachováte priazeň, a že aj vďaka Vášmu záujmu zostanú Bratislavské a Staromestské noviny aj naďalej najčítanejším periodikom v Bratislave.

Pokojné prežitie vianočných sviatkov, veľa zdravia a šťastia v novom roku Vám želajú
BRATISLAVSKÉ NOVINY

Friedliche Weihnachtsfeiertage und gute Gesundheit und viel Glück im Neuen Jahr wünscht Ihnen Ihre
PRESSBURGER ZEITUNG

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog Új évet kíván a
POZSONYI ÚJSÁG szerkesztőssége

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie