Garáž Alexia prichádza so zľavami

6.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavskí i mimobratislavkí vodiči, ktorí častejšie využívajú služby podzemnej garáže Alexia na Jesenského ulici si už zvykli, že tu, viac-menej pravidelne, pripravujú pre motoristov rôzne zvýhodnenia. Tentoraz garáž Alexia prichádza so zaujímavými zľavami na tzv. čipové parkovanie motorových vozidiel.

Tento produkt spočíva v tom, že po uzavretí zmluvy na parkovanie dostane motorista čipovú kartu, na ktorú bude vchádzať a vychádzať z garáže. Riadiaci počítač zaeviduje každý vstup a výstup, ktorý raz mesačne vyhodnotí. Na základe toho vystaví faktúru na počet skutočne odparkovaných hodín.

Parkovanie s čipovou kartou umožňuje teraz využiť zaujímavé zľavy, znížiť cenu za parkovanie o odpočet dane z pridanej hodnoty, ale predovšetkým zabezpečí úsporu času pri platení a zvýši komfort vstupu a výstupu z garáže. Je výhodné pre všetkých, ktorí za parkovanie v garáži minú mesačne viac ako 500 korún.

Zľavy, ktoré Alexia poskytuje majiteľom čipových kariet, sa poskytujú v závislosti od ceny mesačného parkovania. V štyroch kategóriách od 501 do 1000 Sk, 1001 až 2000 Sk, 2001 až 3000 Sk a nad 3000 korún, poskytuje Alexia zľavu od 5 do 20 %. Hodina parkovania so zľavou stojí 32 až 38 korún. V prípade, že je majiteľ auta platcom DPH, zníži sa hodinová sadzba zo 40 korún na 29,10 Sk za hodinu, čo predstavuje úsporu až 27%. 

(brn)

Páčil sa vám článok?