Na brehu Dunaja bude Rodeo City

5.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

V sobotu 18. septembra bude v Bratislave finále Marlboro Rodeo Show. Vyvrcholí tak séria súťaží v Rodeo City, ktoré v júli a v auguste postupne navštívilo viaceré krajské mestá a na Slovensko tak prinieslo kúsok amerického Divokého západu.

Nebude to inak ani v Bratislave, kde na petržalskej strane Dunaja v blízkosti prístavu Propeleru stretnete drsných kovbojov na koňoch a kde sa o bezpečnosť návštevníkov mesta Rodeo City  bude starať šerif s nablýskanou hviezdou na hrudi. Môžete skúsiť šťastie v kasíne, či zabaviť sa v saloone.

Súťažné družstvá si počas zábavného večera vyskúšajú svoju zručnosť vo váľaní sudov, nosení vody a stavaní železnice. Jednou z ich úloh bude aj krotenie zlého býka, čiže jazda na rodeo simulátore. Všetko sa to začne o 20.00 h a potrvá až do rána do 2.00 h. Chýbať nebude šou s lasom a bičom, s nožmi a sekerami či kaskadérsko-divadelná šou na koňoch.

Všetko vyvrcholí o polnočným ohňostrojom a výplatou stávkových tiketov návštevníkov Rodeo City, ktorí si môžu staviť na víťazný tím. Po polnoci sa otvára možnosť hier aj pre návštevníkov večera, vrátane jazdy na rodeo simulátore. Víťazné družstvo vyhrá cestu do USA, kde bude môcť stráviť 10 dní v divokej americkej prírode. 

(brn)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie