Starú radnicu čaká päť dní bozkávania

2.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Už tretí ročník kultúrno-historického podujatia motivovaného sviatkom svätého Valentína a rozprávkou o láske - Valentínske vyznania - sa budú konať od soboty 10. do stredy 14. februára.

Podujatie sa začne hrou na oslobodenie princeznej Krasomily, ktorá je určená pre celé rodiny. Deti budú môcť vydláždiť princeznej cestu na slobodu srdiečkami a dospelých bude zatiaľ odmeňovať kráľovná Mária III. certifikátom lásky. Pre deti bude za odmenu prichystaný výber sladkostí od výmyslu sveta a pre všetkých divákov ukážky z ohňovej show a pripravovanej celoslovenskej súťaže fakírov a iných netradičných umení. V sobotu po detskej hre vystúpia na nádvorí Igor Slovák a Kristína Zálešáková.

Vlani si certifikát lásky prevzalo niekoľko stoviek mileneckých a manželských párov. Organizátori, medzi ktorými sú okrem magistrátu aj múzeá v Bratislave a v Bojniciach či mestské kultúrne stredisko, túto hru myslia vážne. Upozorňujú, že zaľúbenci a partneri, či už úradní alebo nie, ktorí v roku 2009 pri piatom ročníku predložia všetkých päť certifikátov, získajú zaujímavé ceny.

Mediálnym partnerom podujatia je aj redakcia Bratislavských novín.

(gub)

Páčil sa vám článok?