Bratislavský bál v Redute už vypredaný

31.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský bál v Redute, ktorý bude 10. februára, je už vypredaný. Ako informoval riaditeľ BKIS Vladimír Grežo, priestory Reduty určené pre bál majú kapacitu približne 600 ľudí, toľko lístkov už organizátori predali.

Podľa Greža bude mať bál po prvýkrát štyri hudobné a tanečné scény, okrem kaviarne, veľkej a divadelnej sály bude návštevníkom k dispozícii aj reštaurácia. Organizátori podujatia dramaturgiu bálu koncipovali tak, aby si na svoje prišli priaznivci rôznych typov tanečnej muziky i hudby na počúvanie. Okrem iných tu vystúpi speváčka Tina, skupina Peha, Silvia Josifovská so skupinou, Salónny orchester Afrodité, Mango Salseros a Nothing but Swing. Hlavným hudobným sprievodom bude orchester Moon Dance, ktorý je známy aj hraním v českej verzii televíznej relácie Let´s Dance.

Návštevníci bálu sa môžu tešiť aj na tzv. polnočné prekvapenie, vlani hostia dostali karnevalové masky dovezené priamo z Benátok, podľa organizátorov to bude aj tento rok niečo výnimočné. Ani tento rok sa podujatie nezaobíde bez odovzdávania ceny Bratislavská čučoriedka, ktorá je spojená s pamiatkou Júliusa Satinského. Ďalšou tradíciou bálu sú aj Polnočné noviny, v ktorých sa okrem zaujímavostí o histórii plesov a podrobnostiach o cene Bratislavská čučoriedka objavia aj fotografie z aktuálneho bálu.

(sita)

Páčil sa vám článok?