Správy z kultúry po novom

24.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

V snahe ešte viac zlepšiť úroveň Bratislavských a Staromestských novín prinášame aj v tomto vydaní niektoré zmeny a vylepšenia. Tou hlavnou je nová štruktúra poslednej 12. strany, ktorá je venovaná kultúrnemu dianiu v Bratislave.

Doterajší prehľad kultúrnych a spoločenských podujatí kultúrnych centier, divadelných a filmových predstavení sme nahradili výberom toho najlepšieho, čo podľa nášho názoru bratislavská kultúra ponúka.

Na ploche, ktorú máme vyhradenú pre kultúru, žiaľ, nemôžeme prinášať podrobný prehľad všetkých podujatí, ktoré organizujú kultúrne strediská, centrá a domy kultúry, či predstavenia bratislavských divadiel a kín. Často tiež dochádzalo v ich programe k zmenám, ktoré sme vzhľadom na našu dvojtýždňovú periodicitu nemohli zaznamenať, a preto nie vždy sa ohlásené podujatia uskutočnili.

Okrem toho existuje dostatok možností, ako sa môžu Bratislavčania oboznámiť s programom kultúrnych a spoločenských podujatí - od plagátov, mesačníka Kam v Bratislave, cez informácie z dennej tlače, teletextov až po prehľad programov bratislavských divadiel a kín na telefónnom čísle Slovenských telekomunikácií 16 956. Veríme, že budete s novou podobou informácií z kultúry spokojní.

(red)

Páčil sa vám článok?