Májová kultúra v PKO stojí za to

23.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Park kultúry a oddychu patrí už niekoľko desaťročí k dominantným kultúrnym stánkom, ktoré presahujú rámec Bratislavy. Množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí neustále priťahuje pozornosť náročného bratislavského publika.

V poslednom období je to aj vďaka zrekonštruovanej Estrádnej hale, ktorej variabilita vrátila priestor pre najrozmanitejšie typy akcií. V sobotu 8. mája o 19.30 sa v PKO začne Tradičný country bál na Dunaji, na ktorom vystúpia Alan Mikušek a AM Band, Bukasový masív, Nový Rownák, Kredenc, Bullkrap Company,Conwoy a tanečné skupiny Petronella, Niagara, Sillmarion a Caramella.

Chýbať nebude tanečná show s možnosťou výučby country tancov, pripravené sú aj country a westernové súťaže.

V nedeľu 16. mája o 19.00 h bude v PKO koncertovať skupina TŘI SESTRY, ktorá už desať rokov patrí medzi popredné české hudobné skupiny. Preslávila sa najmä tzv. pivným rockom, na ktorý nadviazali iné komerčne úspešné skupiny ako Kabát a Alkehol. Dokážu osloviť široké publikum, od teenegerov až po staršiu generáciu, a sú aj v priazni hudobnej kritiky.

V závere mája sa Bratislave predstaví popredný český bavič Petr Novotný v javiskovej verzii televízneho programu Novoty. Tentoraz bude jeho hosťom rovnako populárna Jiřina Bohdalová. Predstavenie, ktoré bude 25. mája o 19.00, je už síce vypredané, možnosť zabaviť s dvojicou Novotný-Bohdalová je však aj o 17.00 h.

(pu)

Páčil sa vám článok?