Prázdninový program pre školákov

13.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Viaceré bratislavské mestské časti pripravili pre školákov zaujímavý program na jarné prázdniny, ktoré budú v Bratislave od 15. do 19. februára.

Mestská časť NOVÉ MESTO organizujú „Jarné športové prázdniny“, ktoré budú od pondelka do piatku v čase od 7.00 do 16.00 h v Školak klube na Riazanskej ulici 75. Na deti od 7 do 14 rokov čaká plávanie, korčuľovanie, jazda na koni, turistický výlet, rôzne súťaže a turnaje. Cena prázdninového pobytu je 300 korún a sú v ňom zahrnuté strava, program, poistenie, prenájmy a doprava. Prihlásiť sa možno osobne v Školak klube alebo telefonicky na čísle 4445-2545.

Mestská časť STARÉ MESTO pripravila v Miestnom kultúrnom centre na Gaštanovej ulici 19 pre všetkých školákov, ktorí nechcú byť sami doma, zaujímavé videofilmy, rôzne spoločenské hry a ping-pong. Denne v čase od 10.00 do 15.00 h je vstup pre všetkých prázdninujúcich školákov zadarmo.

Mestská časť RUŽINOV a STaRZ Bratislava pripravili „Športové prázdniny STaRZ“, denne pre deti od 7 do 14 rokov v športovej hale STaRZ na Drieňovej ulici. Cena je 500 korún, kapacita 55 detí a prihlásiť sa možno denne v športovej hale na Drieňovej ulici. Na programe je turistický výlet, plávanie vo výučbovom bazéne na Pasienkoch, korčuľovanie na „zimáku“ v Ružinove, jazda na koni, súťaže, loptové hry a miniolympiáda o ceny McDonald´s.

Podobnú prázdninovú ponuku pre školákov pripravili aj v PETRŽALKE, kde napríklad v CC Centre na Jiráskovej ulici pripravili pre deti prázdninovú výtvarnú dielňu a ďalšie podujatia v ostatných kultúrnych zariadeniach Petržalky.

(pol)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie