Pridajte a hľadajte svoj ples na webe

11.1.2007
Páčil sa vám článok?

Fašiangy sú časom zábavy a hojnosti. Tradične sa v tomto období, ktoré trvá od Troch kráľov do Popolcovej stredy, konajú zabíjačky, svadby, karnevaly, plesy a bály. Inak to nebude ani tento rok.

Plesovú sezónu v Bratislave už po siedmy raz otvorí Ples v Opere, ktorý pre pozvaných hostí organizuje Orange Slovensko. Ten tohtoročný bude už túto sobotu 13. januára v historickej budove Slovenského národného divadla.

Plesy a bály tradične v Bratislave organizujú rôzne profesné spolky, inštitúcie a firmy. Keďže doteraz neexistoval ich úplný zoznam, rozhodli sme sa ho spoločne s čitateľmi Bratislavských novín zostaviť. Na našej novej webovej stránke  www.BratislavskeNoviny.sk totiž v sekcii Praktické informácie nájdete aj kapitolu Plesová sezóna 2007 , kde by čoskoro, najmä zásluhou našich čitateľov, mal vzniknúť najúplnejší zoznam všetkých tohtoročných plesov a bálov v Bratislave. Ak teda náhodou nejaký ples organizujete alebo by ste chceli nejaký spropagovať, pridajte ho do zoznamu podujatí tohtoročnej plesovej sezóny.

Plesová sezóna tento rok potrvá do Popolcovej stredy, ktorá bude 21. februára. Po nej sa pre kresťanov začína 40-dňový pôst, ktorý je obdobím prípravy na najväčší kresťanský sviatok - sviatok ukrižovania Ježiša Krista - Veľkú noc.

(ado)

Páčil sa vám článok?