Tieto noviny si nemožno predplatiť

6.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Viacerí Bratislavčania sa na nás obracajú s otázkou, či je možné predplatiťsi Bratislavské a Staromestské noviny. Rovnaký problém majú aj bratislavskí rodáci, ktorí žijú v zahraničí.

Pre všetkých našich priaznivcov máme, žiaľ, smutnú správu. Bratislavské noviny ani Staromestské noviny si nie je možné predplatiť. Sú totiž distribuované zadarmo a len do poštových schránok bratislavských domácností. To znamená, že si nemôžeme dovoliť časť nákladu distribuovať bezplatne a časť za úhradu.

Sú totiž distribuované zadarmo a len do poštových schránok bratislavských domácností. To znamená, že si nemôžeme dovoliť časť nákladu distribuovať bezplatne a časť za úhradu.

Obyvateľov Starého Mesta, kde vychádzajú STAROMESTSKÉ NOVINY, chceme upozorniť, že v prípade záujmu nájdu najaktuálnejší výtlačok novín vždy u informátora Miestneho úradu Staré Mesto na Vajanského nábreží 3.

Pre obyvateľov ostatných bratislavských mestských častí, kde vychádzajú BRATISLAVSKÉ NOVINY, máme túto správu: najčerstvejšie vydanie Bratislav­ských novín nájdete každé dva týždne v Bratislavskej informačnej službe (BIS) na Klobučníckej ulici 2.

Vážení čitatelia, veríme, že aj naďalej nám zachováte svoju priazeň. Ďakujeme vám za vaše listy, pripomienky a nápady. Píšte nám aj naďalej a nezabudnite sa podpísať. Ak nebudete chcieť zverejniť v novinách svoje meno, budeme vaše želanie rešpektovať. Nepodpísané listy a korešpondenčné lístky však končia v redakčnom koši.

(red)

Páčil sa vám článok?