Príďte sa zabaviť do ZOO na benefičný “Koncert pre hrošíky”, vystúpia aj známe kapely

9.9.2022

Zdroj: ZOO Bratislava

Páčil sa vám článok?

Príďte sa rozlúčiť s letom do ZOO Bratislava a zažite niečo netradičné. Vo štvrtok 15. septembra sa v priestoroch zoologickej záhrady uskutoční benefičný Koncert pre hrošíky. Vychutnáte si podmanivé tony skupín ako Červený Bicykel, Orchester Worchester, Billy Barman a Le Payaco. Informovala nás o tom hovorkyňa bratislavskej ZOO Alexandra Ritterová  

Benefičný koncert sa uskutoční v časti Karpatský les neďaleko rysov ostrovidov a tiav dvojhrbých.  Tento úžasný priestor, ktorý sa nachádza v príjemnom lesnom prostredí ZOO, ponúka možnosť vychutnať si atmosféru pod holým nebom postojačky, či na prinesených dekách. „Pri technickej príprave koncertu sme daný priestor konzultovali aj s našimi odborníkmi a prispôsobili ho tak, aby nepôsobil rušivo pre zvieratá v okolí,“ uvádza Alexandra Ritterová z oddelenia vzdelávania a marketingu ZOO.

 Pozvite svojich priateľov či rodinu do areálu bratislavskej zoologickej záhrady a spojte lásku k hudbe s láskou a pomocou vzácnym hrošíkom libérijským.Vstupenky na koncert sú dostupné online, na webovej stránke alebo priamo na pokladni ZOO a ich cena je 15 eur. Výťažok zo vstupného bude použitý na opravu expozície hrošíkov libérijských. 

(nc)brat

 

Páčil sa vám článok?