Rande naslepo: ZOO má novú ponuku zážitkových programov

29.8.2022
0

Zdroj: ZOO Bratislava

Páčil sa vám článok?

Zoologická záhrada Bratislava predstavuje novú ponuku zážitkových programov určených nielen jednotlivcom, ale i rodinám s deťmi. Môžete zažiť výnimočné stretnutia s ohrozenými a vzácnymi zvieratami, ktoré inde na Slovensku nenájdete.

„Vyskúšajte novinku medzi našimi zážitkovými programami a staňte sa na pol dňa chovateľom žiráf. Pod odborným vedením ich chovateľa pripravíte žirafám krmivo, podstielku či vyčistíte výbeh. A postaráte sa aj o zebry a diviaky. Naši chovatelia sú skvelí ľudia s veľkým srdcom a spoločnú prácu vám určite radi spríjemnia rozprávaním o svojich zverencoch,“ hovorí Alexandra Ritterová z oddelenia vzdelávania a marketingu. V ponuke zážitkových programov stále nájdete aj možnosť stať sa na pol dňa chovateľom lám či nosorožcov. Chovateľmi sa môžu stať len jednotlivci starší ako 18 rokov.

K obľúbeným rande so žirafou, ťavou či lamou pribudla novinka - rande so vzácnymi diviakmi visajanskými. Veľkou výhodou všetkých rande je, že sú vhodné aj ako zážitok pre rodiny s deťmi.

Do ponuky zážitkov je zaradený aj program pre najmenších, rande naslepo – „Chyť ma, ak to dokážeš“. V sprievode rodiča deti absolvujú stretnutie s vopred utajeným zvieraťom. Vedia sa dostať do kontaktu s ježom bielobruchým, pytónom kráľovským, africkými slimákmi, hlodavcami ako sú laboratórne potkany či domáce morča alebo zaujímavým hmyzom, pakobylkami.

Zdroj: ZOO Bratislava

Zážitkové programy sú vytvorené v súlade s poslaním a misiou ZOO. Návštevníkom ponúkajú jedinečné momenty, ktoré môžu stráviť v prítomnosti úchvatných zvierat a mať tak neopakovateľný zážitok na celý život. Ich kúpou zároveň podporua starostlivosť a ochranu vzácnych a ohrozených zvierat.

(ts, ms) 

Páčil sa vám článok?