Niekoľko dní sme noviny robili na kolene

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

Ak ste sa nám v uplynulých dňoch pokúšali dovolať alebo poslať fax, viete, že to bol problém. Nedávno nám totiž susedia vytopili redakciu a tak sme boli niekoľko dní v dosť nepríjemnom prostredí. Riešením bolo maľovanie a to okamžité.

Napokon sme maľovanie spojili s menšími stavebnými úpravami našich skromných redakčných priestorov. Niekoľko dní sme teda boli nútení redakciu presťahovať do menších provizórnych priestorov, kde sme doslova na kolene pripravovali celé toto vydanie novín. Chceme sa touto cestou ospravedlniť všetkým čitateľom, ktorí sa nám neúspešne pokúšali telefonovať, ale aj obchodným partnerom, ktorým sa niekoľko dní nedarilo s nami skontaktovať.

Vo chvíli, keď držíte v rukách toto vydanie novín, naša redakcia opäť funguje v pôvodných priestoroch. Nezmenené zostalo telefónne číslo: 5441 0028, rovnako ako aj číslo redakčného faxu: 5464 2363.

Na záver dovoľte, aby sme vás v predstihu informovali o zmene vychádzania novín počas prázdninových mesiacov. Najbližšie číslo síce vyjde o dva týždne - 4. júla, to nasledujúce však dostanete do poštových schránok až o štyri týždne, teda 1. augusta. Potom bude opäť štvortýždňová prestávka a od 29. augusta budete noviny opäť až do konca roka dostávať v pravidelných dvojtýždňových intervaloch.

Noviny vychádzajú každý druhý štvrtok, v poštových schránkach by ste ich mali mať do soboty. Ak ich v poštových schránkach nenájdete včas, zavolajte nám, pošlite faxovú alebo elektronickú správu.

Páčil sa vám článok?