Kto bude Mister pizzaiolo 2001?

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

V pondelok 19. novembra sa v Inchebe uskutoční prvý ročník Majstrovstiev Slovenska v pečení pizze „Mister pizzaiolo 2001“.

Všetci profesionálni i neprofesionálni pizzaioli (pekári pizze), ktorí chcú predstaviť nezameniteľnú chuť svojej pizze, budú mať možnosť počas podujatia súperiť medzi sebou o prvú cenu. Víťaz bude reprezentovať Slovensko na majstrovstvách sveta 2002 v Salsamaggiore Terme v Taliansku.

Majstrovstvá sú príležitosťou na odborný rast. Nejde len o neľahkú skúšku pre odborníkov v pečení pizze, ale aj príjemné stretnutie na výmenu skúseností, ktoré významne prispeje k odbornému rastu celého odboru. Na podujatí budú mať možnosť zástupcovia firiem s potravinárskymi výrobkami prezentovať svoje výrobky majiteľom pizzerií a reštaurácií. Zároveň návštevníkom vytvoria priestor na priamu degustáciu a posúdenie kvality výrobkov.

Súčasťou majstrovstiev v pečení pizze (8.30 - 18.00) bude aj degustácia talianskych cestovín a pizze pre širokú verejnosť. Výťažok zo symbolického vstupného organizátori venujú na detskú onkológiu.

(brn)

Páčil sa vám článok?