Súťaž o cenu A. Dubčeka

1.12.2006
Páčil sa vám článok?

V dňoch 18. a 19. novembra sa uskutočnila medzinárodná tanečná súťaž v spoločenskom tanci v priestoroch bratislavského PKO pod názvom Cena Alexandra Dubčeka 2006.

Na parkete sa predstavilo mnoho špičkových tanečníkov zo Slovenska i zo zahraničia. Bez povšimnutia neostalo ani niekoľko autobusov plných skúsených a dobrých tanečníkov či už z Poľska, Rumunska, Bulharska a Litvy. Prvé priečky obsadili tanečné páry, ktoré na parkete určite pociťovali veľkú konkurenciu. Porotcov nadchli v súťažiach IDSF (International dance sport federation) či už v štandardných tancoch alebo v latinsko-amerických výborné páry z Ruska a Poľska.

V sobotňajšej súťaži IDSF v štandardných tancoch sa umiestnil na 1. mieste pár z Poľska, ktorý jednoznačne vynikal svojím tanečným prejavom. V nedeľu, keď sa konala veľmi dobre obsadená súťaž IDSF v latinsko-amerických tancoch bojovali vo finále o prvé miesto páry z Ruska.

Vďaka za organizáciu tohto podujatia patrí najmä Petrovi Horáčkovi a jeho tanečnému klubu TK UNI DANCE Bratislava, ktorí sa postarali o skvelý program a príjemnú atmosféru v sále počas celého trvania súťaže. Nám nezostáva nič iné ako dúfať, že takáto súťaž nás milo prekvapí aj v roku 2007.

Páčil sa vám článok?