VIDEO: Ako si Moniku Potokárovú budú pamätať jej hereckí kolegovia?

26.11.2019

Zdroj: FB R.R.

Páčil sa vám článok?

Nečakaný dobrovoľný odchod zo života, ku ktorému sa včera v ranných hodinách odhodlala - 27-ročná členka činohry SND Monika Potokárová zaskočila nielen verejnosť, ale aj celý umelecký svet. Už od včera sa sociálne siete jej kolegov plnia čiernymi profilovými fotografiami či slovami smútku, ľútosti a zármutku z definitívnej straty tejto mimoriadne talentovanej herečky a speváčky.

Róbert Roth, herec a manžel Moniky Potokárovej má na svojom oficiálnom facebookovom profile od včera zverejnenú ich spoločnú fotografiu z predstavenia, ktoré spolu odohrali v októbri a pri nej vetu: Dnes je všetko inak a minulosťou. R.I.P. Monika.

Danica Jurčová, herečka: Monika, nikdy nezabudnem ako sme sa v našej šatni smiali a rozprávali a aj na kokošníky na hlavách a na všetkú tú radosť, ktorú sme spolu zažívali pri spoločných predstaveniach. Je mi ľúto, že už tu nie si. Budeš chýbať. Duša krásna!

Lucia Šoralová, muzikálová herečka a speváčka: Výborná je! Vôbec som ju nestihla poznať. Achjó. Prečo v takej chvíli nie je niekto blízko? Často je to len prepad, jeden moment...

Mirka Partlová, herečka: Monika... R.I.P. 

Natália Germániová, herečka: Odpočívaj v pokoji.

Ludwig Bagin, herec a moderátor: Zlomte jej tú kosu niekto.

Zdroj:

Dominika Morávková, herečka: S Monikou som hrala vo filme Špína/Filthy a vnímala som ju ako veľmi výraznú hereckú osobnosť svojou osobitosťou! Bola jedinečná! Je mi veľmi ľúto tejto skutočnosti, úprimnú sústrasť a veľa síl prajem jej rodine a blízkym.

Jana Lieskovská, herečka: Áno, šok to bol veľký a tá strašná správa zasiahla naozaj všetkých. No ja som Moniku osobne nepoznala...vnímala som ju len zdiaľky ako kolegyňu. 

Zdroj: Instagram Z.F.

Zuzana Fialová, herečka: Moje najmilšie dievčatko. Budeš mi strašne chýbať. Rozbilo ma to na tisíc kúskov. Ľúbim Ťa. V prítomnom čase.

Diana Mórová, herečka: Je to obrovská tragédia, som z toho v šoku. V sobotu sme spolu hrali. Bolo to jej posledné predstavenie, po skončení hry sme si všetci hovorili, že sa nám úplne inak hralo, asi preto, že sme to dlhšie nehrali. Taká iná energia akoby išla z toho.

Petra Polnišová, herečka: Odpočívaj v pokoji, dievčatko. Bola si jedným z najväčších talentov, ktoré som stretla.

Monika Potokárová pred niekoľkými rokmi účinkovala ako Anča v reklame na nového mobilného operátora:

(lb, nc, ars)

Páčil sa vám článok?