Milí priatelia,

30.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

opäť je naše mesto plné predvianočného vzrušenia, vône pečenej klobásy, klinčekov a vareného vína. Priblížil sa príjemný vianočný čas, keď ľudia spomalia životné tempo, prestanú sa pachtiť za úspechom a slávou a chcú byť k svojmu okoliu lepší a pozornejší, ako boli doteraz.

Skúsme aj my na chvíľu postáť, zamyslieť sa a obzrieť za uplynulým rokom. Je na každom z nás, čo uvidí, či bude spokojný s vykonaným dielom a skutkami, ktoré ukazujú, akí sme vlastne boli a sme.

Už štvrtý mesiac dostávate do poštových schránok Bratislavské noviny, ktoré vás chcú potešiť a informovať o všetkom, čo sa v našom meste deje, alebo diať bude. Teší nás, že môžeme aj touto trochou prispieť k tomu úžasnému projektu zmien, ktoré Bratislava a jej mestské časti v uplynulých rokoch zažili a stále ešte zažívajú.

Do mesta sa vrátila atmosféra, ktorá sa pred desiatkami rokov kamsi vytratila, a ktorá mnohým z nás tak veľmi chýbala. Mesto konečne opäť žije jedinečným a neopakovateľným štýlom, ktorý má taký zrozumiteľný prívlastok - bratislavský. Veríme, že aj Bratislavské noviny sa raz stanú jednou z tradícií tohto mesta, ktoré dnes po rokoch ožívajú.

S príjemnou vôňou vianočného pečiva a atmosférou pokoja, porozumenia a lásky sa k nám blíži aj koniec tohto roka, ktorý zásadným spôsobom zmenil životy nás všetkých. Rok 1998 bol ťažký, náročný a prísny. Potvrdil, že spravodlivosť nemusí byť vždy slepá, že pravda a láska nemusia stále dostávať „na frak“. Zaželajme si preto, aby sa tento rok skončil v znamení zmien, pre ktoré sa obyvatelia Slovenska, Bratislavy a jej mestských častí rozhodli, aby sme nový rok začali s dobrou náladou, vierou v lepší svet a s úprimnosťou v srdci.

Všetko najlepšie, priatelia!
BRATISLAVSKÉ NOVINY

Páčil sa vám článok?