FOTO Dúbravka, Karlovka aj Ružinov aj napriek zlému počasiu hodujú

28.9.2019
Návštevníci v piatkový večer na programe

Zdroj: FAcebook/MČ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Viaceré mestské časti majú už svoj hody či vinobrania za sebou. Burčiakové obdobie uzatvára tento víkend svojimi hodami Ružinovčania, Dúbravčania a Karlovovešťania. Aj napriek nepriaznivému počasiu návštevníkov čaká zaujímavý program a bohaté stánky.

Dúbravské hody

V programe Dúbravky si každý nájde to svoje. Počas hodového víkendu vystúpia Kristína Debnárová & band, Filip Jánošík a hotoví umelci, Kochanski, Smola a hrušky, NO NAME, Plexo, Medial Banana, Tereza Mašková POLEMIC a iní. Zábavu si vychutnáte aj tento rok na dvoch pódiách, pred DK Dúbravka a na Žatevnej.

Organizátori lákajú aj na sprievodné podujatia, môžete sa tešiť na súťaž vo varení gulášu, remeselný dvor v Dúbravskom múzeu, bláznivé okuliare, turistický vláčik či hodové dopravné ihrisko.

miesto konania: pred Domom kultúry Dúbravka a na Žatevnej ulici

Karloveské hody

Prvá časť jeho programu sa odohrávala na Nám. sv. Františka a niesla sa v duchu tradícií. Potom sa hodový sprievod presunul do Líščieho údolia, kde pokračoval nielen ďalší kultúrny program, ale pripravené boli aj stánky s tradičným občerstvením a samozrejme kolotoče. Dnes popoludní sa v hodovaní pokračuje. Vystúpia Cimbal Brothers, CirKus-Kus, KmeťoBand, La Dansa Scholl, Čarovné ostrohy, H16 + Majk Spirit, DJ Grimaso a ďalší. Tešte sa na Karloveskú komunitnú uličku, stredoveký dobový tábor, chodúľovú šou či hodový vláčik.

miesto konania: Karlova Ves, Námestie sv. Františka, potom Líščie údolie

Ružinovské hody

Hody v Ružinove lákajú verejnosť na skvelých účinkujúcich, chutné občerstvenie, skrátka hodovú atmosféru. Pred DK Ružinov sú v oba dni hodov kolotoče a hodová diskotéka. V Parku A. Hlinku zaznejú legendárne hity 80. a 90. rokov od najznámejšej švédskej kapely Rednex ale aj českých speváckych div Lenky Filipovej, Hany Zagorovej a iných.

miesto konania: priestor pred DK Ružinov a Park Andreja Hlinku

(nc)

Páčil sa vám článok?