Na Pláži Staré Mesto sa chystá program pre deti: Na čo sa môžu deti tešiť v auguste?

8.8.2019
Pláž na Fajnorovom nábreží

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Projekt Pláž Staré Mesto na Fajnorovom nábreží vznikol minulý rok. Návštevníkom priniesol zaujímavý rekreačný priestor v podobe novej mestskej pláže. Developerská spoločnosť JTRE, ktorá je partnerom pláže Staré Mesto, sa rozhodla tento rok priniesť na pláž viac aktivít pre rodiny s deťmi. Na pláž Staré Mesto zavíta už túto sobotu Šašo Ľuboš.

Dlhodobo nevyužívané pozemky medzi Starým mostom a parkoviskom Osobného prístavu sa zmenili na zónu, ktorú si obyvatelia hlavného mesta i turisti rýchlo obľúbili. Rodičia a ich ratolesti sa  teraz môžu každú augustovú sobotu o 10:30 tešiť na zaujímavý program.

Víkendové dopoludnia zabavia deti obľúbená Disco Jarka a Kúzelník Talostan s jeho balónovou šou. Vstup na detské podujatia je voľný. Po programe sa môžu deti tešiť na novú trampolínu alebo hry v piesku.

„Rieka Dunaj a jej nábrežie sú veľkou devízou nášho hlavného mesta. Jej potenciál Bratislava stále málo využíva. Chceme vytvárať podmienky, aby mohli Bratislavčania žiť viac v spojení    so svojou riekou. Mestská pláž je výbornou príležitosťou ako znovu nájsť toto spojenie, a preto sme sa rozhodli podporovať tento výborný projekt pri Dunaji, hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán.

Pláž Staré Mesto tvorí reštaurácia, oddychová časť s ležadlami, ihrisko  pre deti a informačný point Eurovea City pre verejnosť, kde sa záujemcovia dozvedia viac o štvrti, ktorá vzniká v bezprostrednom spojení s riekou Dunaj. V súvislosti s koncepciou rozvoja nábrežia Pavel Pelikán dodáva: „Pevne verím, že Eurovea 2 už v roku 2022 prinesie rozšírenie nábrežia v štýle ako si ho Bratislavčania a všetci návštevníci mimoriadne obľúbili.“

Pláž Staré mesto je otvorená denne od pondelka do nedele, a to od 10:00 – 21:00 hod.

 Program pre deti Pláž Staré mesto:

 10.8. o 10:30 - Šašo Ľuboš

17.8. o 10:30 - Disco Jarka  - tanečná hodina

24.8. o 10:30 - Kúzelník Talostan a balónová show

  7.9. o 10:30 - Disco Jarka – tanečná hodina

 

 

(TS)

Páčil sa vám článok?